Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powyższego. Chciałbym zabrać rozrywkową familię ze sobą, więc pokój by się przydał... (choć na ostatnim woodstocku daliśmy radę w samochodzie spać 3 nocki ;]).

Dzwoń do Wojtka ( operacyjny Pilskiej modelarni) 607-838-562

Opublikowano

Jak zobaczycie biegające dzieciaki za modelami, to znaczy, że dotarliśmy. Prawdopodobnie będziemy w sobotę rano (przed ósmą). Będziemy głośno - obiecuję :D

Opublikowano

Mam pytanie, czy bedzie mozliwosc przechowania duzych modeli przez noc, zeby nie rozbierac i na nowo skladac?

Krzysztofie - tak hangar będzie dostępny na modele .

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Sprawy organizacyjne:

Bardzo proszę po wjeździe na lotnisko kierować się do " domku pilota" siedziby aeroklubu

Kto dawno nie był w Pile będzie miał okazję przejechać jedyne w Polsce skrzyżowanie drogi kołowania z ulicą.

Do dyspozycji będzie pojazd z przyczepką lub lawetą do transportu modeli do hangaru. 

Nie zapomnijcie o polisach OC

Jak na razie udział zapowiedziało 47 osób

Zostało jeszcze 6 miejsc noclegowych w pokoju 7 osobowym

Na lotnisku będziemy od rana w piątek

Pogoda idealna dla modelarzy RC zamówiona

W razie wątpliwości proszę pytać, tel 607838562 lub macius1122@wp.pl

Wojtuś

• Lubię to 2
Opublikowano

Potrzebuję duży gar, tak ze 20-30 litrów i palnik. Ktoś coś? Znaczy butla i gar niezbędne są, bo resztę wsadu i magii na wieczorne biesiadowanie sobotnie przywiozę :-)

Opublikowano

Tajemnica :-)

No dobra, uchylę rąbka ... Przywożę wędzarnie i zamówiłem rybę w dzwonkach u lokalnego dostawcy. Będzie jesiotr wędzony. A na wieczór coś extra.

Opublikowano
Wszystkie te kwestie zostaną przekazane w sobotę 27 maja 2017 na porannej odprawie po oficjalnym otwarciu zlotu

Da mnie "poranek" to okolice godziny 5:00 - 6:00. A o której oficjalnie? Chyba, ze przegapiłem gdzieś

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.