ahaweto Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Fajne ujęcia, ale dwa razy to mi "serce do gardła podskoczyło". Nie wiem kto miał większy refleks. Pilot czy operator ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Adam operator drona latał w goglach i to co wyrabiał trudno opisać -syn kolegi z forum ( przyjechali z Niemczech ) https://drive.google.com/file/d/1D0QKvGiHKw7PyWs62Hwq9GphDrV0JxRp/view https://drive.google.com/file/d/1NfCohp4r2jaRm8OBN1C1C_Z5t9ubjj4k/view 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_22 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dawno nic tu nie wstawiono, to może ostatnie latanie z niedzieli moje i Wojtusia oraz niespodziewanego gościa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Nowy F ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_22 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 18 minut temu, ahaweto napisał: Nowy F ? Adaś te F-16 ma już dwa lata,może nie miałeś okazji go zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) No tak ?. Za rzadko bywam w Pile a z tak pięknym modelem do mnie nie przyjedziesz. Moje lotnisko nie nadaje się do przyjmowania tak pięknych i zaawansowanych technicznie modeli ? A cóż przytrafiło się "meserowi" ? Edytowane 2 Grudnia 2020 przez ahaweto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 spotkanie z Wojtkiem ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Maciej, jak to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 dla mnie pierwsze analogowe loty w tym roku do tego zboczowe trochę zimno było ale obyło się bez strat ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Dolina Noteci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 52 minuty temu, ahaweto napisał: Dolina Noteci ? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 dzisiaj Piła ,pogoda dopisała wiatr umiarkowany ,takie małe rozpoczęcie sezonu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 kolejny wypad amatorów zboczowego latania na nową górkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Super miejscówka na cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Polubiliście wiatr w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Piła piknik modelarski 24-26.09.2021 https://photos.google.com/share/AF1QipOt1z5JAjRxoO8lAXpNg-SCrt7WABwRzRqfwGBSYckRyttgUeToyVjQHqV7_5_JLg?key=TDlqdEpuaXAwNFlKRjhuMk1jTk55SklZSFdRZGR3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Właściciel sprzętu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Wspomnienia z Pikniku modelarskiego przygotowane przez Krzysztofa (RC Kross) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ahaweto Opublikowano 24 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Dzisiaj polataliśmy w Pile. Chociaż wszędzie na około Piły była piękna pogoda to na lotnisku musieliśmy poczekać ok. 2h na opadnięcie bardzo gęstej mgły. Dopiero ok godz. 13 zaczęliśmy szykować modele do lotu. Oblotu powietrza dokonał Dragon kol. Macieja. A potem już pooszło ! F-16 kol. Bartka przecinał z gwizdem "zdziwione powietrze". Pilskie lotnisko odwiedził również kol. Piotr wraz z synem. Starszy kol. modelarz (ten pan na drugim planie a ja nie zapytałem o imię ?) pokazał nam model Mig- 17 wykonany w... 65 roku ubiegłego stulecia, oraz archiwalną dokumentację na podstawie której wykonywał inne modele. Mnie najbardziej zadziwiły bardzo dokładne rysunki konstrukcyjne wykonane ręcznie na milimetrowym papierze, techniką jaką ja jeszcze pamiętam ze średniej szkoły a która w dobie programów komputerowych trafiła już do lamusa. Dzisiaj na lotnisku w Pile zadebiutował mój nowy "strój organizacyjny" ? To był udany dzień. ? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin71 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Dzisiaj pogoda była tak świetna, oczywiście jak na tę porę roku, że szkoda by było nie przewietrzyć latawców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi