marcin314 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam Po dłuższej przerwie wyposażyłem michasia w kamerę i nadajnik. Jest to moje pierwsze podejście aby latać na ekranie laptopa. Problem polega na tym że ciężko przestawić się aby nie spoglądać w niebo. Obraz przekazywany na ziemię jest idealny brak zakłuceń, jedynie momentu kiedy model jest nad bazą.Mam obawy co do zasięgu aby nie zgubić modelu. Poniżej pare fotek Jak widać wygoniła nas burza :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Jaki Pan ma zestaw Video i ile on ma na oryginalnych bacikach zasięgu?Też wkręcam się w tajniki FPV i chciałbym poznać jak najwięcej informacji o tym zestawie. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin314 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam Jest to chiński link z ebaya narazie latam w zasięgu wzroku aby nie zgubić modelu. http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280629433245&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dużo pisać nie trzeba latać fvp da się wszystkim. Jednym lepiej drugim gorzej, zależy od pilota. Dobrze widzieć kolejnego zarażonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi