Marcin K. Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zanim kupisz malego asp to poczytaj opinię o nim. Z mojego punktu widzenia małe asp sa kiepskie. Jeżeli 2takt to minimum .46, 4takt to .61. Mojego asp .61 kupiłem za 510zl. Moim zdaniem jak na 4t to bardzo tanio. A chodzi jak marzenie. Za ok 270 zl jestes w stanie kupic asp 2t .46. Do regulacji to tylko igła składu mieszanki. Moim zdaniem, na początek to dobry silnik. Da rade z 3kg trenerkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Latałem na os-maxach i to najtańszych . nigdy nie było problemów benzynowe są za drogie? hm ciekawy pogląd no chyba że ktoś wykonuje ledwo kilka lotów z sezonie - a dlaczego tak pisze? bo jak kolega zapozna się z cenami paliwa i zobaczy ile się zużywa to zrozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Po co kombinować? http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=251&v=&sortlist=P Masz np. ASP S52A w cenie 72 USD (z wysyłką) i jeszcze 169g luzu w paczce na inne graty. A jak chcesz koniecznie w Polsce, to popatrz na te ceny: http://www.conrad.pl/Silniki-dwusuwowe-do-modeli-samolotow.htm?websale7=conrad&ci=SHOP_AREA_19783_1210010 http://www.conrad.pl/Silnik-dwusuwowy-asp,-typ-25AABC.htm?websale7=conrad&pi=224705&ci=SHOP_AREA_19783_1210010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Po co kombinować? Masz np. ASP S52A w cenie 72 USD (z wysyłką) i jeszcze 169g luzu w paczce na inne graty. Do modelu 120cm?? To już przesada... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Po co kombinować? Masz np. ASP S52A w cenie 72 USD (z wysyłką) i jeszcze 169g luzu w paczce na inne graty. Do modelu 120cm?? To już przesada... M. Latam na mniejszych modelach, rozpiętość 1-1,5m max, tak na początek . choć w przyszłości planuje coś większego (choć niewiele, 150cm to dla mnie max). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marijuz Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kusząca oferta, czy to już sprawdzone, oni przesyłają do Polski za tych kilka dolarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=21720&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 @mkrawcz1: Jeśli chodzi o rozpiętość to mam elektryka 120cm i po drobnych przeróbkach to do niego trafi silnik Pozdr., Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marijuz Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Sorki, gdzieś wcięło większość postu więc edytuję Jak to jest z tym płaceniem w dolarach? Przelew z mojego konta odpada, bo mogę na nim trzymać tylko złotówki Przekaz bankowy idzie w Polsce tydzień, za granicę pewnie będzie szedł z miesiąc. Jakie są jeszcze sposoby wysyłania kasy do Hobbyking.com? Jakich Wy używacie i jakie polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ale ty jestes leniwy Na forum wszystko masz opisane od a do z tylko trzeba poszukać. Musisz zainteresować sie kontem paypal i z niego kasa idzie 5 sekund do sklepu. Konto pay pal samo przelicza ci pln na dolary i dodatkowo jeszcze ubezpiecza transakcję.... Sam rejestracja takiego konta trwa parę minut. Najdłużej trwa przelanie kasy z normalnego konta na paypal, u mnie jakieś 15-20min... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ale ty jestes leniwy Na forum wszystko masz opisane od a do z tylko trzeba poszukać.Nawet szukać nie trzeba, wyżej podałem linka do wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marijuz Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ahh przepraszam, myślałem, że w wątku są tylko opinie o sklepie Następnym razem dokładniej przeszukam forum zanim coś napiszę Wielkie dzięki, pozdrawiam Marijuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi