motyl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Tomek, ja zaproszenie przyjąłem czekam na druga stronę i możemy dogadywać termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Któren Paweł? Że ja w sensie? Masz to jak w banku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No chodziło mi o Pawła Rzedzickiego ... Ale skoro już tyle osób deklaruje przyjazd ,to chyba się nie wywinę. I okaże się, że jedyny latający w mieście i piknik organizuje :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Tomek, pamiętasz ten obiecany wypad na janowiec i do baru ??? Nie?? ja pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.