Tomek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ale teraz Rafał zasłoniłeś dokładną makietę "pięknego modelu" hahhahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 TOMEK, Tyle już o tym dyskutowaliśmy, a ty dalej swoje. pozdr. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 No własnie Adam, dawno nie dyskutowaliśmy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 No właśnie - http://www.allforfree.net.pl/images/smiles/piwko.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Uprzejmie zapytowuję, czy znajdzie sie tamuj ło jaka kałuża? Bo catalinę byśwa łoblecieli. Ale jak ni mo, to przyjadę z conieco. Będzie P47, SPitfire i SR71 z 2 suszarkami w d..pie. Pozdrawiam Pietia P.S. Extrim świcuncy przecudnie w nocy też będzie, Właśnie przed chwilą policja przyjechała bo ktoś ufo zgłosił nad Abramowicami Ale jaja! :crazy: Popatrzeli , pocmoktali i pojechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Łeee bez Cataliny? Nie wiem czy wpuszczą ) A poważnie to właśnie odebrałem komunikat pogodowy z centralnego wojskowego biura informacji pogodowych i różnych oraz rowerów podwodnych , że ma być słonecznie : ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Teraz jak na plakacie pojawiły się modele na uwięzi to widzę ze koniecznie musimy się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 No wiesz Wojtek , bez was piknik ? Nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Już można bukować sobie miejscówki :mrgreen: http://www.facebook.com/event.php?eid=142492875844003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Chciałem zapytać czy ekipa z Siedlec i Łukowa nie będzie przeszkadzać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ależ skąd, dostaniecie wydzielony sektor :mrgreen: pogadam o tym osobiście z preze$$em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Oczywiście serdecznie zapraszamy i kolegów z Łukowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Napewno paru z nas się tam pojawi myślę, że już w sobotę . Bez wątpienia stadium zaawansowania naszej zabawy będzie troszkę słabsze niż innych ale liczę na wyrozumiałość i dobre rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Latać kazdy może, jeden lepiej a drugi trochę gorzej, ale przecierz nie o to chodzi, co jak komu wychodzi. ... la la laaa Wpadajcie bez krępacji, orły są w Dęblinie, a piknik w Niebrzegowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 W razie kłopotów z lądowaniem mamy specjalne drzewo wyłapujące nadmiarowe modele ,wiem bo sam przetestowałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil ukf Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Skoro jestesmy tolerowani to mam jeszcze pytanko jaki macie tam pas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Trawiasty rozmiar jakieś 16/17m x około 170m Lotnisko Modelarskie Niebrzegów Aktualna pogoda w Niebrzegowie: Sobota/Niedziela zapowiada się słonecznie, bez opadów, temp. do 20'C, wiaterek 3-5 m/s; w sobotę z zachodu, w niedzielę z południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Skoro jestesmy tolerowani to mam jeszcze pytanko jaki macie tam pas? Ja latam tam jetem , srednica kół 75mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Standardowo ja latam na kółkach 3,5" Alek na 4 " a Adam na 2" i każdy jakoś daje rade . Robert mocno przesadził z lataniem tym jestem na kółkach , nie wierz mu , on lata bez kołek hihihih Plan imprezy obejmuje oprócz całodniowego latania , oczywiście wspólne wieczorne śpiewanie przy złocistym napoju marki "nie wino" oraz grilowanie, rano w niedzielę, a raczej już trochę później gorący posiłek , w między czasie obowiązkowy pączek lub drożdżówka. Kawę dla śpiochów też gdzieś ze śmietanką znajdziemy... Pogodę zamówiliśmy u popa , księdza i rabina więc powinna być ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Robert mocno przesadził z lataniem tym jestem na kółkach , nie wierz mu , on lata bez kołek hihihihFakt latam z reguły ze schowanym podwoziem, a deltą ląduje na "brzuchu" Mocno przesadziłem bo w modelu z filmu poniżej miałem koła średnicy 55mm i podwozie stałe :ble: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sHP_QD9NdIs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi