Piotrek2136 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam, Jest inicjatywa aby utworzyć sekcję modelarską w aeroklubie pilskim. Z tą inicjatywą wyszedł jeden z założycieli aeroklubu p.Lewandowski. W jego i swoim imieniu chciałbym prosić wszystkich modelarzy z piły i okolic o przyjście na spotkanie 2 września na godzinę 17 do domku pilota na lotnisku (budynek przy nasypie) Myślę że każdy z was przyjedzie bo to nie wymaga wielkiego wysiłku a zyskać możemy sporo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 wiem wiem jakie to może być spotkanie ajka ajka i buch po 100 zł. lub lepiej wpisowego + składka roczna druga stówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Moze nie bedzie aż tak zle? Bym przyjechał ale nie zdaze z pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 nie wiem skąd taka opinia że będzie trzeba coś płacić... nikt nikogo do niczego nie zmusza... Marcin, jeśli chcesz spotkanie ewentualnie można przesunąć na inną godzinę, jeśli nie będzie to nikomu innemu przeszkadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dla jednej osoby przeciez nie bedziemy ruszać czasoprzestrzeni postulaty mamy takie same, a dopisac sie na listę członków mozna przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jeśli nadal będzie takie podejście jak do tej pory :"spadać bo teraz my latamy " to już znam wynik... Kolejna sprawa to jaki ma być profil modelarni - nie będzie aby nacisku na samochody prędkie na uwięzi? Płacenie to nie jest problem . Problem od lat był z równymi i równanymi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no i właśnie po to to spotkanie, aby sprecyzować jak to ma wyglądać, co z tego że ktoś coś utworzy skoro nikomu to nie będzie pasować? to ma być dla nas. podczas rozmowy z p.Lewandowskim on sam powiedział że to lotnisko ma być dla nas bo my latamy... i nie ma być właśnie tego o czym wspomniał Utopia, że nas przeganiają... o żadnych samochodach nie ma mowy, na lotnisku się lata, samochody jeśli ktoś będzie chciał (w co wątpię) będą dodatkiem. teraz w pile mamy nowego prezesa, Sławka znam osobiście i mogę powiedzieć że jeśli ma się coś zacząć dziać w pile to teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Będziemy bo rozmowa nie boli ( przynajmniej na początku :wink: ) może wreszcie będzie jak w latach gdy startowały Lim-y , Su a nikomu nie przeszkadzali modelarze .. może powód jest taki że nie było nowobogackich wampirów żyjących z pracy innych i próbujących na terenie lotniska wprowadzać swoje prywatne zasady .. pożyjemy zobaczymy .. ps. w ub tygodniach urodziło się kilka planów awaryjnych ale publicznie nic nie podamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Bardzo chętnie wyłożę i nawet 200zł ale niech mamy zagwarantowany wjazd w wyznaczony teren lotów i najważniejsze możliwośc organizowania spotkań czy zlotów bez głupich podchodów czy wyłożymy tysiąc czy dwa tysiące bo niestety modelarze to nie jest grupa docelowo zarobkowa dla lotniska. Za czasów Pana D to można było się dogadać. Na spotkanie postaram się przyjśc bo jeszcze nie znam grafik na nowy miesiąc. Mam tylko nadzieję, że będzie możliwośc rozmawiania jak ludzie których łączy pasja do latania i nie ważne modelami czy prawdziwymi samolotami, a nie słuchajcie... będzie tak czy tak jak komuś nie pasuje to wynocha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ktoś może mi przekazać w kilku słowach naPW jaki wynik rozmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ja tez poproszę. Oficjalnie tez mozna by napisac co nie co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 W skrócie to jest dobrze, nawet bardzo dobrze. Nowy dyrektor lotniska jest bardzo entuzjastycznie nastawiony do modelarzy może dlatego, że jest bardzo młody nie skażony poprzednimi walkami o stołki i... kase. Aktualnie czekamy aż ustalą szczegóły sekcji, składki, zasady współpracy itd potem ustalimy drugi termin spotkania. Tym samym można liczyć na to, że w przyszłym roku będzie można zorganizować w Pile piknik modelarski i to 3 dniowy wraz z wykorzystaniem domku pilota/pokoje hotelowe/wc i wszelkimi dobrociami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Bardzo dobra wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 No to zajefajnie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Zeby tylko to nie byla sciema... Przydalo by sie byc tam "wolnym" moze uda mi sie byc na następnym spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi