dzjeson Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Zamówiłeś sobie sprzęt przeznaczony dla ludzi zaawansowanych w budowaniu modeli, i tak naprawdę będziesz z niego korzystał w znikomym stopniu. A wręcz będzie Ci przeszkadzał. To, że stać Ciebie na taki sprzęt to jedno, a umiejętność budowania modeli to zupełnie co innego. Podobno nadajniki tej i wyzszej klasy przeszkadzaja znaczaco w budowaniu modeli. Pojawiaja sie trudnosci z rownym wklejaniem wreg i rozprowadzaniem kleju. Przy tanszych tego nie stwierdzono. I jakby nie bylo, budowanie modeli idzie w parze z umiejetnoscia pilotowania...
Malker Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Zamówiłeś sobie sprzęt przeznaczony dla ludzi zaawansowanych w budowaniu modeli, i tak naprawdę będziesz z niego korzystał w znikomym stopniu. A wręcz będzie Ci przeszkadzał. To, że stać Ciebie na taki sprzęt to jedno, a umiejętność budowania modeli to zupełnie co innego. No tak. Ale gafe zrobiłem. Nie powinienem zamawiać takiego nadajnika, przecież nie umiem budować modeli. I co teraz zrobić? Od kiedy nadajnik zależy od stopnia umiejętności budowania modeli? Z czystym sumieniem powiem, że ja modeli nie buduje, wole latać. A czy go stać na taki nadajnik? to zapytaj jego Tatę.Nie ma aż tak pięknie.Żeby kupić nowy nadajnik musiałem sprzedać model, teraz szukam kupca na mój obecny nadajnik jedno kłóci sie z drugim. Zamawiasz to placisz...No powiedzmy... Odnosnie radia to odnosze wrazenie ze niektorzy potrzebuja je dla szpanu, lub wieza ze nagle ich umiejetnosci wzrosna Prawie zgadłeś. TAK! Kupuje je dla szpanu, będę z nim chodził cały czas na smyczy, przodem do widza, żeby widzieli, że mam nowy nadajnik. Przecież inaczej to sensu nie ma.
tikicaca Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 to powiedz czego nie masz w futabie 9 a bedziesz mial 8??
Malker Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 2.4Ghz Mogę trochę taniej kupić 8FG więc sie zdecydowałem na nowy nadajnik.
Rekomendowane odpowiedzi