lukasznnnn Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 witam, Jestem w trakcie budowy latarnii hel w skali 1/32 z materiałów takich jak styrodur, hips itd. Prosze o konstruktywną krytykę i porady. Sama faktura cegieł ścian latarnii zajeła mi pół roku, teraz walcze ze schodami podstawą, a na koniec zajmę się amboną. Prosze też o pomoc z dachówką w skali 1/32, bo nie mam pomysłu jak ją zrobić? Konkretnie chodzi mi o typ mniszka, lub ewentualnie esówka. Potrzebne mi to to innego modelu ale o tym później Poniżej kilka zdjęć z placu budowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Nie ma tego pana z Pamiątkami i kasy biletowej w wejściu... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Sama faktura cegieł ścian latarnii zajeła mi pół rokuSzacun, te cegły naprawdę nieźle wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Jeszcze fajniej jak byś zastosował wash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasznnnn Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Nie mogę zastosować ponieważ ta latarnia w rzeczywistości jest pomalowana w całości farbą, dlatego nie ma fug itd. Po prostu tak wygląda w oryginale. Jak będę miał chwile to podrzuce zdjęcia oryginału. póki co dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Rzeczywiście maźnęli wszystko farbą z gory na dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi