sebamor Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Właśnie kombinuje jak zrobić te drugie stójki, bo jak większą część klapki przykleję na stałe to będę miał problemy z podłączaniem pakietu do regulatora. Ale sądzę, że coś wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thonni Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Czekam na oblot tego pięknego modelu i filmy i zdjęcia :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Coś czuję, że to już niebawem. Musi w końcu dobrze latać na zawodach w Krakowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Brakuje mi tylko rasowego malowania filmu z pierwszych lotów . Reszta w rękach pilota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Brakuje mi tylko rasowego malowania filmu z pierwszych lotów .Mam dosyć mało czasu. Ponieważ w tym roku jest dużo nauki - 3 gimnazjum. Tak więc Spad prawdopodobnie będzie pomalowany w piątek, a w sobotę na treningu oblatany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 A w niedziele za tydzień posiekany na paski ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jak już coś to w sobotę. Ale jestem dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Najważniejsze jest pozytywne myślenie i bez wzgledu na wynik jaki osiągniesz każde zawody przybliżają cię do wymarzonego sukcesu . Więc walcz jak lew i nie zapominaj o kolegach z zesołu bo poza zwycięztwem liczy się gra zespołowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 liczy się gra zespołowa Przepraszam, że się wtrącę, ale o jakiej grze zespołowej mówisz? Z tego co sobie przypominam to w powietrzu nie ma kolegów. Wręcz przeciwnie, każdy jest wrogiem i każdy pragnie zdobyć Twoją tasiemkę. Do zobaczenia na zawodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 ale o jakiej grze zespołowej mówisz?Sądzę, że Kamilowi chodziło o to, żeby pomagać kolegom z eskadry kiedy np. nie latamy a kolega zaliczył dzwona w powietrzu. Trzeba pomóc skleić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Tratatatatatatatatata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 no fajny fajny ,a teraz dawaj filmik z oblotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Latał już dzisiaj na treningu. Pytanie do tych co byli, czy może ma ktoś jakiś film? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 no toś pan odtrąbił kolejną fajną maszynkę! moje gratulacje! ja właśnie regeneruje mojego staruszka żeby mogl wystartowac w Krakowie... jeszcze tylko lekka zmiana w podwoziu... po roku napraw przytyło się biedakowi... PS czytsaels info o polarku? daj znac na priv czy wchodzisz w temat - pilne - jutro zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Nie jestem zbytnim zwolennikiem modeli ESA, ale twój mi się spodobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Hej, właśnie zaczynam budowę Spada i jednocześnie jest to moje pierwsze ww1. Z czego dokładnie wykonane są mocowania płatów? Listewka, patyczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 listewki 2x4mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi