marek rokowski Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 ufff! troche się namęczyłem, ale chyba było warto: oceńcie sami oto moja mała impresja nt ostatnich zawodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Mi ten filmik bardzo fajnie się ogląda. :wink: Jaką kamerką kręcone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Super film! Super zawody! Finał B niezły kocioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Padają rekordy liczby zawodników na zawodach teraz będą padały w ilości modeli w finale "B" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 W takim razie u nas padł pierwszy rekord 22 modele. Być może we Wrocławiu uda się go pobić. PS. Sabaton - dobra rzecz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi