marek rokowski Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 tydzień temu zawlokłem Vegę w Beskid Niski po zrobieniu szelek- nosi się ja całkiem wygodnie - taka przerośnięta damska torebka;) hehehe kilka ruchomych obrazków z jesieni w górach: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 czasem los rzuci nam jakiś ochłap-widoczek na pocieczenie... czasem dopiero na zakończenie kiepskiego dnia... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Krajobraz wygląda znajomo ;-) Latałeś FPV czy "na oko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 brak kamerki -wiec na razie latam "klasycznie" ciekawe co powiecie na to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Właśnie jestem na etapie montażu wyposażenia do Vegi. Czy ten silnik nie będzie za słaby? http://www.ok-modelisme.com/product_info.php?products_id=6122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 czesc silnik - porównywalne parametry z tym na czym smiga moja Vega będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Może mi ktoś przypomnieć położenie środka ciężkości Vegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi