Irek M Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Niestety plik nie wyświetla się na moim kompie, a szkoda bo porównałbym z moją fotką; Jutro - czyli dziś mam zamiar polatać w okolicy by filmować Twierdzę Wisłoujście. Może będziesz w okolicy?
ECO400 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Fokker, to zdjęcie to koptera czy samolotu?
tadek Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Podaję link do zdjęć: http://www.t-net.com.pl/modele/arena/ Dziś ( niedziela ) podjadę. Podaj na PW gdzie i kiedy będziecie to może się spotkamy.
Irek M Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 No całkiem całkiem fotki tylko z racji małej wysokości mniemam, że to mniejszy modelik ? Moje fotki to raczej z 700 i więcej metrów ale jeszcze ponad 900 nie osiągnałem - nie widać juz modelu przy zakretach i wznoszeniu. ECO400 - nie posiadam koptera - wszystkie moje fotki i filmy to z pokładu skrzydła STRATOS. Własciwie z jego przeróbki małej bo już bez charakterystycznego kadłuba ale z charakterystycznym dziobem :rotfl:
Baron von G Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Pozwolę sobie na pytanie nieco obok tematu - skąd w tamtej okolicy startujecie? Straż portowa nie robi fochów? Wygląda na to, że fotki kolegi Tadka robione były w okolicy byłej Baterii Artylerii Stałej, a tam trochę się czepiają.
Irek M Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Moje fotki PG ARENY i portu są od strony Brzeżna; startuję z polany-parku(?) na lewo od dojścia do mola. Dziś chcę bardziej z Marynarki Polskiej wystartować by twierdzę ując. Jednak jak widać za oknem widocznosc taka sobie.
Baron von G Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Oglądałem te łąki tysiąc razy na spacerkach i nieodmiennie dochodzę do wniosku, że nie dałbym rady na nich wylądować ) Ale te okolice Portu Północnego to chyba sobie dzisiaj pojadę obejrzeć pod tym kątem.
Irek M Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Oglądałem te łąki tysiąc razy na spacerkach i nieodmiennie dochodzę do wniosku, że nie dałbym rady na nich wylądować A to rzecz gustu... :mrgreen: Własnie wybieram się by polatać, jesli ktoś zechce to zatrzymam się na chwilę przy PG ARENA - zielone TICO.
tadek Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Moje zdjęcia z EG Pro. Nie mam podglądu. Wszystko robione automatem.
Baron von G Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 A to rzecz gustu... Umiejętności, Mospanie, lichych umiejętności :oD A pod PGE Areną byłem w okolicach zachodu słońca. Nawet udało mi się polatać z tego parkingu )
Irek M Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 A pod PGE Areną byłem w okolicach zachodu słońca. Nawet udało mi się polatać z tego parkingu ) A ja byłem po 14 tej przy parkingu i stwierdziłem, że tu absolutnie nie da sie wystartować i lądować z uwagi na las lamp... :mrgreen: Ale oczywiście to sprawa gustu... :mrgreen:
Baron von G Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 No fakt, z lampami przesadzili :oD Dla mnie jednak ważniejsza jest płaskość nawierzchni )
Rekomendowane odpowiedzi