Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety plik nie wyświetla się na moim kompie, a szkoda bo porównałbym z moją fotką;

Dołączona grafika

Jutro - czyli dziś mam zamiar polatać w okolicy by filmować Twierdzę Wisłoujście. Może będziesz w okolicy?

Opublikowano

No całkiem całkiem fotki tylko z racji małej wysokości mniemam, że to mniejszy modelik ?

Moje fotki to raczej z 700 i więcej metrów ale jeszcze ponad 900 nie osiągnałem - nie widać juz modelu przy zakretach i wznoszeniu.

ECO400 - nie posiadam koptera - wszystkie moje fotki i filmy to z pokładu skrzydła STRATOS. Własciwie z jego przeróbki małej bo już bez charakterystycznego kadłuba ale z charakterystycznym dziobem :rotfl:

Opublikowano

Pozwolę sobie na pytanie nieco obok tematu - skąd w tamtej okolicy startujecie? Straż portowa nie robi fochów? Wygląda na to, że fotki kolegi Tadka robione były w okolicy byłej Baterii Artylerii Stałej, a tam trochę się czepiają.

Opublikowano

Moje fotki PG ARENY i portu są od strony Brzeżna; startuję z polany-parku(?) na lewo od dojścia do mola. Dziś chcę bardziej z Marynarki Polskiej wystartować by twierdzę ując. Jednak jak widać za oknem widocznosc taka sobie.

Opublikowano

Oglądałem te łąki tysiąc razy na spacerkach i nieodmiennie dochodzę do wniosku, że nie dałbym rady na nich wylądować :o) Ale te okolice Portu Północnego to chyba sobie dzisiaj pojadę obejrzeć pod tym kątem.

Opublikowano

Oglądałem te łąki tysiąc razy na spacerkach i nieodmiennie dochodzę do wniosku, że nie dałbym rady na nich wylądować

A to rzecz gustu... :mrgreen:

Własnie wybieram się by polatać, jesli ktoś zechce to zatrzymam się na chwilę przy PG ARENA - zielone TICO.

Opublikowano

A pod PGE Areną byłem w okolicach zachodu słońca. Nawet udało mi się polatać z tego parkingu ;))

A ja byłem po 14 tej przy parkingu i stwierdziłem, że tu absolutnie nie da sie wystartować i lądować z uwagi na las lamp... :mrgreen: Ale oczywiście to sprawa gustu... :mrgreen:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.