tadek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Niestety plik nie wyświetla się na moim kompie, a szkoda bo porównałbym z moją fotką; Jutro - czyli dziś mam zamiar polatać w okolicy by filmować Twierdzę Wisłoujście. Może będziesz w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Fokker, to zdjęcie to koptera czy samolotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Podaję link do zdjęć: http://www.t-net.com.pl/modele/arena/ Dziś ( niedziela ) podjadę. Podaj na PW gdzie i kiedy będziecie to może się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No całkiem całkiem fotki tylko z racji małej wysokości mniemam, że to mniejszy modelik ? Moje fotki to raczej z 700 i więcej metrów ale jeszcze ponad 900 nie osiągnałem - nie widać juz modelu przy zakretach i wznoszeniu. ECO400 - nie posiadam koptera - wszystkie moje fotki i filmy to z pokładu skrzydła STRATOS. Własciwie z jego przeróbki małej bo już bez charakterystycznego kadłuba ale z charakterystycznym dziobem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron von G Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Pozwolę sobie na pytanie nieco obok tematu - skąd w tamtej okolicy startujecie? Straż portowa nie robi fochów? Wygląda na to, że fotki kolegi Tadka robione były w okolicy byłej Baterii Artylerii Stałej, a tam trochę się czepiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Moje fotki PG ARENY i portu są od strony Brzeżna; startuję z polany-parku(?) na lewo od dojścia do mola. Dziś chcę bardziej z Marynarki Polskiej wystartować by twierdzę ując. Jednak jak widać za oknem widocznosc taka sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron von G Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Oglądałem te łąki tysiąc razy na spacerkach i nieodmiennie dochodzę do wniosku, że nie dałbym rady na nich wylądować ) Ale te okolice Portu Północnego to chyba sobie dzisiaj pojadę obejrzeć pod tym kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Oglądałem te łąki tysiąc razy na spacerkach i nieodmiennie dochodzę do wniosku, że nie dałbym rady na nich wylądować A to rzecz gustu... :mrgreen: Własnie wybieram się by polatać, jesli ktoś zechce to zatrzymam się na chwilę przy PG ARENA - zielone TICO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Moje zdjęcia z EG Pro. Nie mam podglądu. Wszystko robione automatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron von G Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 A to rzecz gustu... Umiejętności, Mospanie, lichych umiejętności :oD A pod PGE Areną byłem w okolicach zachodu słońca. Nawet udało mi się polatać z tego parkingu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 A pod PGE Areną byłem w okolicach zachodu słońca. Nawet udało mi się polatać z tego parkingu ) A ja byłem po 14 tej przy parkingu i stwierdziłem, że tu absolutnie nie da sie wystartować i lądować z uwagi na las lamp... :mrgreen: Ale oczywiście to sprawa gustu... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron von G Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No fakt, z lampami przesadzili :oD Dla mnie jednak ważniejsza jest płaskość nawierzchni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi