Lukasz Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Cześć, Jak na początek to nie jest źle Mam nadzieję że prezczytałeś instrukcję na opakowaniu polimera. Jeśli nie to ja to robię tak: - przelewam klej do strzykawki 5ml - smaruję ze strzykawki jedną powierzchnię i dociskam mocno do drugiej - następnie rozłączam i czekam aż klej wyschnie (części się nie stykają) - Jak czuję palcem że klej jest już suchy składam obie części i mocno ściskam Jest to moim zdaniem optymalny sposób klejenia tym wlasnie klejem Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Karol93, Kadłub ładny a jak ze skrzydłami? Próbowałeś suszarką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A może być z czegokolwiek ta kostka? jakiejś zwykłej deski ? Bo takich mam w domu pełno i mógłbym bez problemu sobie taką kostke wyciąć, a szkoda mi kasy wydawać na taki klocuszek, skoro wiem, że moge to zrobić z domowych pierdółek... Tak deska moze byc zwykla z "domowych pierdolek" ale najlepiej zeby byla troche grubsza bo ci sie lepiej ja bedzie 3mac jak bedziesz slifowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam ponownie po dość długiej mojej nieobecności Własnie nabyłem swoją pierwszą aparature: Graupner MC-10 + odbiornik R700 i kwarce, niestety a może i na szczescie wszystko jest na paśmie 40Mhz. Zapłaciłem za ten zestaw 305zł + przesyłka. Co sądzicie o tym zakupie ? (jest spory plus, jest polska instrukcja obsługi:P). Mam nadzieje że aparatura mi posłuży przynajmniej dwa lata, ponieważ mam nadzieje że wtedy będe w stanie kupić sobie już coś lepszego. Teraz została mi do kupienia cała reszta. Może coś wygram w konkursie ? zobaczy sie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.