Marcin83 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EakYvugnajw&feature=player_embedded#! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Dokładnie tak samo ostatnio malowałem salon, ale mi tak nie wyszło,nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 też jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrone Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Dokładnie tak samo ostatnio malowałem salon, ale mi tak nie wyszło,nie wiem czemu Nie wyszło bo to trzeba później o 180 stopni odwrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 robertus, teraz mozesz zejsc z suftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 To uważajcie, chodząc po chodniku. :wink: http://www.youtube.com/watch?v=6I81KAxFHAk&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 no to może jakiś modelik tak artystycznie wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Co do tych malowideł na ulicach-podobne jest na zaporze w Czorsztynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Co do tych malowideł na ulicach-podobne jest na zaporze w Czorsztynie W Czorsztynie czy Niedzicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi