madrian Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Przypadkiem natknąłem się na utwór, który opowiada o marzeniach modelarza. Nie byłbym sobą, gdybym się nie podzielił z wami tym linkiem. Otwór jest w popularnej i słynnej (w tej czy inny sposó w naszych stronach tonacji. Obejrzyjcie i módlcie, żeby się (nie)śniło po nocach... :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=eZTwCHsxyvg&feature=fvhl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JdeMvR--ICk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Rafał, ze wzruszeniem obejrzałem ten teledysk. Tak jak bym siebie widział w tych latach, tylko muzyka była z radia PR 1. Każdy mój model też stał obok łóżka aby po przebudzeniu natychmiast go zobaczyć. Ech... łza się w oku kręci, ale to już nie wróci . Żal :cry: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Rafał, ze wzruszeniem obejrzałem ten teledysk. Tak jak bym siebie widział w tych latach, tylko muzyka była z radia PR 1. Każdy mój model też stał obok łóżka aby po przebudzeniu natychmiast go zobaczyć. Ech... łza się w oku kręci, ale to już nie wróci . Żal :cry: . No co ty. Zrób sobie miejsce przy łóżku i znów będziesz mógł stawiać tam modele. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Teraz mam bezpośrednie wejście do modelarni z sypialni (proszę to odczytać dosłownie bez pobudzania wyobraźni i bez domysłów) ;D . Ot co ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Stardust to jest to, znam doskonale ten clip Lube też ma fajny teledysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 madrian, a ja zawsze myślałem ze to Tarzanboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi