damdam Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam, Wnerwiają mnie zakłócenia na 35 Mhz i myślę o przejściu na 2,4. Niestety ostatnio krucho z kasą. Pojawiło się coś takiego na Allegro: aukcja Czy jest to warte grzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ale do czego ty chcesz to podpiąć ?, bo to jest moduł do Aurory (tak wynika z opisu) sam latam futabą 9cp z modułem corony i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Do Optica 6. Piszesz, że latasz na Coronie ale czy z taką wersją modułu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Do Optica 6. Piszesz, że latasz na Coronie ale czy z taką wersją modułu? Corona nie jest najszczęśliwszym wyborem. Weź FRSKY, będzie trochę droższy ale dużo lepszy. Kolega ma wersję Futaba, działa bez zarzutu w Opticu 6. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wnerwiają mnie zakłócenia na 35 Mhz i myślę o przejściu na 2,4.Jeśli w ten sposób rozumujesz to nie jest to lekarstwo na bezstresowy lot :mrgreen: Było już kilka wypowiedzi sugerujących powrót z 2,4GHz na 35...Latam Optic 6 zarówno z odbiornikiem HDF...coś tam jak i z Coroną 8 kanałową z syntezą. Do tej pory nie wystapiły żadne zakłócenia choć zdarzały się miejsca nad którymi model zawsze jakoś tak dziwnie podskakiwał . Corona 8 kanałowa to dobry odbiornik ale były głosy negatywne w stosunku do odbiornika 6 kanałowego. Tak się zastanawiam - po co moduł do Aurory skoro aurora jest na 2,4Ghz. moduł potrzebny byłby gdyby była na 35mhz :idea: ale takich nie ma - prawda :?: Za to taki moduł stosuje sie do Optic 6. Piszę "taki" nie mając na myśli tego konkretnego bo nie przeczytałem jego oznaczeń( pewnie nadaje się) lecz ideę zamiany z 35Mhz na 2,4ghz w Optic'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 moduł potrzebny byłby gdyby była na 35mhz :idea:Są też takie.Ale nie w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi