MICHAL_1100 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Jak w temacie: Spirit of St. Louis - poszukuję planów. Coś tam mam. Myślę, że na depron wystarczy, na późniejszą wersję, raczej nie. Każda wskazówka mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam. Zabacz tu, sprawdzony sprzedawca. http://www.ebay.pl/itm/Ryan-NYP-Spirit-of-St-Louis-105-ws-1-5-Scale-/280776925813?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415f9be275 Pozdrawiam Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Rysunki oraz opis z budowy był w ksiązkach Schiera - Miniaturowe lotnictwo i Pionierskie przeloty czy jakos tak. Posiadam tę drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Sławek - nie mam PayPala i nie wiem czy chcę mieć. Irek - byłem posiadaczem tej książki, od ostatniej przeprowadzki nie mogę jej zlokalizować, ale z tego co pamiętam, to z planami tam było raczej średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Mam skany z książki 6 plików. Podaj mail na PW to wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyszman Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 witam Może z innej beczki, ale nieco na temat. Otóż czy ktoś z Was ma może film pt. The Spirit of St. Louis (1957) polski tytuł W duchu St. Louis? Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mam skany z książki 6 plików. Podaj mail na PW to wyślę.Dotarły - dziękuję. Sławku - posłuchałem Twojej rady i kupiłem plany na Ebayu. Może ktoś podratować mnie PayPalem? Proszę o info na PW. Film, co jakiś czas pokazuje się w TCM - nie wiem czy był wydany na DVD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwant Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Sławku z Krakowa! Chciałem wysłać do Ciebie e-mail z pytaniem w sprawie ubezpieczeń - niestety e-mail'e wracają. Dlatego też próbuję skontaktować sie z Toba poprzez ostatni Twój post. W emailu skierowanym do Ciebie pisałem: Przy "błogosławieństwie" Władz Samorzadowych organizujemy w Bobrownikach pow. Będzin lotnisko modelarskie. roboty mamy jeszcze sporo, ale ..... Mamy problem z ubezpieczeniem. Dostałem "namiary" na Ciebie od Krzysia z Berlina i zaraz mam pytanie. Jak to wyglada w tym roku, jakie są składki, jaka suma ubezpieczenia, czy jest podział w zależności od masy startowej modelu, jeżeli tak to jaki? Spotykam się z Kolegami 13 grudnia i chciałbym im coś w tym temacie przekazać. Czy mógłbyś mi przesłać "garść" informacji? O pracach na naszym lotnisku mozesz poczytać w dziale Imprezy... > Południe > Lotnisko modelarskie w Bobrownikach. Mój nick to "Kwant" Staszek SZCZĘŚNIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jak by co to moge poratowac. Ale teraz nie potrzeba posiadac karty płatniczej. Wystarczy podładowwac konto w paypalu i mozna płacic. Pozdrawiam Sławomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi