Nielot Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Długo zwlekałem z rejestracją.Byłem tylko oglądaczem lecz teraz to zmieniam z radościa.Modeluję w zasadzie całe życie z przerwą na założenie rodziny.latam w zasadzie dużymi benzynowcami ale nie gardzę elektrycznością. Niestety śmigłowce mi są obce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam kolegę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nielot to tak jak ja :mrgreen: Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.