Nielot Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zwykła śruba musi mieć luzNo właśnie, mnie też uczono że jak jest luz to nie ma ścinania ale... wszyscy wiemy czym kończy się niedokręcenie: " odmaszerowaniem" śmigła i chyba wszyscy się z tym zgodzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Powiem więcej - jeśli śruby luzu poprzecznego w śmigle jakimś cudem by nie miały, to nic by się nie urwało... :devil: Jedno jest pewne - na forum możemy banialuczyć, bo bezkarnie. W szkole oberwalibyśmy laskę. Najgorzej w życiu - głupiego projektanta ukarzą jak nie wiem i to ci, którzy sami bardziej szkodzą społeczeństwu zupełnie bezkarnie... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 No a ja, to już skłonności do banialuczenia mam niezrównane... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi