a_skot Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Życzę wszystkim pasjonatom modelarstwa zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i wszelakiej obfitości w nadchodzącym Nowym 2012 Roku, a latającym kolegom pięknych modeli i tyleż lądowań co startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja osobiście bardzo dziękuję za życzenia, Panu również życzę sukcesów w życiu i wytrwałości w modelarstwie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja również życzę wszystkim forumowiczom Zdrowych i Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 wszystkiego dobrego w Święta Bożego Narodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Udanego sezonu 2012 ! Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 He,podeslał bys jakies zdjęcie tego nowego Modelu to tak(z ciekawości) Wszystkiego najlepszego na na ten Nowy Rok :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wszystkim Użytkownikom forum życzę spokojnych, wesołych Świąt. Pochwalcie się modelarskimi prezentami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wszystkim forumowiczom wraz z rodzinami życzę Wesołych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie. A u mnie był św. Mikołaj ! Przyszedł do mojego syna (8 lat) i przyniósł mu w prezencie 8) :roll: helikopter Nano E-sky. Prezent jak najbardziej trafiony bo ... syn nie wykazuje nim zainteresowania :mrgreen: Po krótkim wożeniu się po podłodze i wytrymowaniu już oblatuję powoli pokój dookoła. Wspaniała zabawka ! Podziwiam umiejętności pilotów Heli i chylę przed nimi czoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wesołych świąt i tyle samo lądowań co startów w 2012 roku życzy Bartek :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 tyle samo startów co lądowań Życzy się tyle samo lądowań, co startów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 W imieniu Henia i swoim życzę w Nowym Roku wyłącznie wszystkiego, co najlepsze... i tu już każdy wie, co chciałby, a my mu tego życzymy :wink: Ponieważ Henio kąputra nie posiada = dojścia do netu, zobowiązał mnie do przekazania extra życzeń dla wszystkich, co niniejszym czynię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 stecio, Sorki, pomyłka zmieniam już kwass:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzaRoman Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam życzę wszystkim forumowiczom Szczęśliwego Nowego Roku - zdrowia, wszelkiej pomyślności oraz tyle samo lądowań, co startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Na Nowy Rok życzę wszystkim szybownikom dobrej, spokojnej termik, pomyślnych wiatrów, latającym akrobatami nieskończonych wychyleń i mocy na śmigle, helimaniakom żelaznych helików ( nie do złamania ) , makieciarzom urządzenia do zmniejszania samolotów. Wszystkim latającym, pływającym czy jeżdżącym pewnych, niezawodnych modeli. Dużo radości z wspólnego hobby. Jak ktoś czuje się pominięty najmocniej przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Mnie wymieniłeś aż 3 razy :mrgreen: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 I pamiętajcie o dobrym śledziku i ogóreczku pod wódkę! Zgona może zaliczyć tylko 2011 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jak mogłem zapomniec o kombaciarzach !! Więc życzę Wam bez liku tasiemek, nieskończonego pakietu, rzeki cyjaka i miliardów cięc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wesołego i szczęśliwego nowego 2012 roku i oczywiście wysokości ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja wam życzę dokładnie czego innego, latajcie nisko i ryzykownie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi