Doman Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Witam! Takiego kwiatka znalazłem: http://allegro.pl/item245485077_super_samolot_z_silnikiem_licytuj.html Model jak widać to najprawdopodobniej zawodniczy pylon(proszę zwrócić uwagę na jedną lotkę), natomiast w opisie czytamy: "model idealnie nadaje sie na nauke jako pierwszy model" :crazy: Takich to pod mur... do tego nick wskazywałby na jakiś sklep... tyle że "Model Hobby" - sklepów jest kilka. Jak ktoś wie jaki to sklep to niech napisze, będzie jasność kto co i jak sprzedaje... Pozdrawiam
Marcin Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 Widzialem, bylem w szoku No ale, czego sie nie robi, by sprzedać A sam model to chyba Deciever czy jakos tak
Doman Opublikowano 17 Września 2007 Autor Opublikowano 17 Września 2007 ma tylko jedna lotke? Uhum... zawodnicze tak mają 8)
armand Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 a po co mu druga i tak skręca tylko w jedną stronę :wink:
motyl Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 armand, już nie świruj Skręca w obie strony. Przy prędkościach pylonowych siła skrętna od jednej lotki jest wystarczająca do obracania modelem. Druga lotka powodowała zbyt duże opory
armand Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 oj, Motyl przecież leci po trójkącie a nie robi ósemek to zwsze zakręca w jedną stronę
marcin133 Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Nie chcę zakładać nowego tematu bo to też allegro - więc temat krótkotrwały. Aukcja Moje pytanie to na ile Ci "wtajemniczeni" wyceniają ten model? No cena minimalna jest śmieszna :devil: Jest dwuczynnościowy model (kierunek, wysokość) silnik przeróbka chyba jakaś czy coś no i dwa serwa. Obecna cena 200zł nie jest ceną minimalną. Nie jest to trochę naciągane pisząc że "wtajemniczeni" wiedzą ile takie coś jest warte? Bo "niewtajemniczony" mógłby w to uwierzyć. hehhe Ahaa! Jeśli nasz Jan Czupała wypatrzy tu jakiś cenny zabytek to się nie liczy :rotfl:
tikicaca Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 kumpel kupil od tego "Model hobby" gyro do heli, niby odpbowiednik 501, dwa dni probowalismy je ustawic i nic. A mialo byc w 100% sprawne, koles teraz sie wykreca, nie ma zielonego pojecia o modelach, zwozi tylko wszystko z niemiec i pakuje u nas na alledrogo. Radze omijac szerokim lukiem ten model to maks 150zl, silnik radziecki, tylko tyle ze platowiec i serwa, ale tez bez regulacji gazu. taki model to sobie mozna kupic na poczatek, ale pewnie silnik zniechecil by do modelarstwa
czaja18 Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 To dopiero okazja: http://allegro.pl/item247338220_superminisilniczek_wielkosci_1_grosza_hit_z_usa_.html
krzysiek w Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 czy to silniczek od wibratora komorki??
TEQ Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Jest to silniczek z micro serwa ,lub z micro autka (ten z micro autka wygląda identycznie). Szkoda że serwo to 25 zł ,a autko 15 :roll:
Adam P. Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 To dopiero okazja:http://allegro.pl/item247...hit_z_usa_.html :shock: taka cena.... Mam taki z serwa razem z dwucalowym smiglem-moze wystawie aukcje :mrgreen: Dziwi mnie jeszcze kolor tej jednogroszowki..
Piotrek_F3J Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Dziwi mnie jeszcze kolor tej jednogroszowki.. zdaje sie ze fotka jest czarno-biała hmm mam coś pod wzór 200setki , a coooo !! Zaszalejemy :rotfl: :mrgreen: :devil:
qba Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 niech sie ktoś zapyta o secyfikacje sprzedającego i pogada z Endrjusus bo bidak kupi kawałek serwa za koszt 2 serw ;]
Krzako Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 pogada z Endrjusus bo bidak kupi kawałek serwa za koszt 2 serw ;] Daje głowe, że ten Endrjusus jest znajomym sprzedającego i poprostu podbił mu cene ;P. Bardzo często da się zaobserwować takie zachowanie na allegro...
Janeczek Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Marcin napisal: - Jeśli nasz Jan Czupała wypatrzy tu jakiś cenny zabytek to się nie liczy :rotfl:- A wiec Marcinie ,ten silnik to Meteor 2,5 ...no niestety mam juz Meteorow chyba ze 6 albo 7 wiec raczej "przejde obok" -ciekawy jestem tylko w jaki sposob ten modelarz zmusil Meteorka do prawidlowej pracy -z reguly byly z nim klopoty -musze przyjrzec sie zdjeciu -co On tam pozmienial (mam na mysli Gaznik) Pozdrawiam i Marcinku dzieki za Pamiec :* Janek Jezeli chodzi o ten malunki silniczek ,to mysle ze numizmatycznie ta 1-no Groszowka bedzie drozsza od tego silniczka ...a moze sie myle i sa w jednej cenie ... ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.