robertus Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Może mechanizm wyczepiania szybowca Bomba na pętelce a odpychana przez listwę ze sprężyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeziorek74 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Sprawa jest trochę bardziej skomplikowana - oczywiście przeze mnie. Starałem się wszystko zrobić ultra-lekkie, więc cały mechanizm spustowy bomby opiera się na balsie. Kiedy założyłem nawet niewielką sprężynę, to wszystko się urywało. Muszę to obmyślić od początku i przebudować. Ale jeszcze nie teraz, bo dzisiaj pierwsze nowe kozły stanęły na dachu mojego domu... Trochę to jeszcze potrwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak troszeczkę odświeżę temat i zapytam jak idą pracę nad modelem ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeziorek74 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tak troszeczkę odświeżę temat i zapytam jak idą pracę nad modelem ? pozdrawiam Cóż, przyznam, że model nadal leży w kącie i się kurzy - jak wszystko w moim domu teraz... We wtorek przyjeżdżają spece od posadzki, a ja w tej chwili "bawię" się styropianem (niestety tym do ocieplania domu) i w międzyczasie montuję podbitkę. Na modele brak czasu, ale pocieszam się tym, że dostałem od żony zgodę na zrobienie sobie na poddaszu modelarni. Jeszcze więc trochę cierpliwości i Junkers wystartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi