krankor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Baletnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Poważnie? Takie coś mi też przyszło na myśl, ale wydało mi się za abstrakcyjne, szczególnie , że wiem kto tym autem jeździ Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dla mnie baletnica - poważnie. Nie prościej zapytać włascicielki auta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Gorzej jak to właściciel A tak na marginesie jak ktoś kupuje używane auto to pozbywa się wszystkich naklejek i upiększeń? Nie wydaje mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No właśnie właścicielem jest facet I to wcale nie lekko wyglądający... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Może to baletmistrz lub źle została naklejona ... ...i już mamy piękny ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Hmm, sęk w tym Pawle, że ja tak wyglądające naklejki widziałem juz wcześniej i były naklejone tak samo, pionowo. Kojarzyły mi się z, no nie wiem, zielskiem jakimś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ...i już mamy piękny ptak ...który się wznosi pionowo dzięki nadmiarowi mocy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 GiulioN czytaj i oglądaj obrazki potem komentuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jak dla mnie to brzydkie odszczypanie lakieru , i widać jakiś czarny podkład :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polch Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Skojarzenia niezłe macie (albo wadę wzroku :wink: ) ale muszę Was rozczarować. To najzwyklejsza wyspa jest, znaczy się jej zaciemniony wewnątrz kontur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 wyspa SYLT należąca do naszych zachodnich sąsiadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No mayo zaskoczyłeś mnie, świetna zabawa, no kurde wyspa jak się patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ale, ze co? Ze z tamtąd ukradli? ;-) A co oznacza łoś na aucie? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 hmmm... "nimfa' :mrgreen: ...ale męska nimfa, to może faun :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 a łoś ? - łoś superktoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Łoś na aucie zazwyczaj oznacza że auto jest do KASACJI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czyli przeszło "próbę łosia" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Widok z góry jednej z czterech wysp Fryzji Sylt (słynacej z wielu dowcipów w Niemczech, jak u nas o Wąchocku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi