extra22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 witam jak w temacie potrzebuje planów toto1 najlepiej w formacie A0 lub A1 w PDF dobrej jakości
Marcin K. Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Motylasty.pl lub bezpośrednio do projektanta- Motylasty.
extra22 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 też tak miałem napisać bezposrednio ale sie obawiałem ze może gdzies sa juz w sieci i jak napisze do konstruktora że sie zdenerwuje o cos co może juz komus na tym forum zamieszczał
KaliN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Gdybyś przeczytał trochę postów Motylastego wiedział byś, że nie udostępnia on planów w innym formacie niż pdf podzielony na kartki A4.
extra22 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kalin a gdybyś ty czytał chłopie to byś wyczytał że udostępnia w pliku pdf w formacie A0 A1 Bo plany TOTO7 w takim miał i inne i TOTO1 sa też w całosci ale jako podglądowe Dokumentację modeli ToTo udostępniam jedynie i tylko w formacie PDF. Wszelkie prośby o udostępnienie planów w formacie "pod ploter", w formatach DWG, DXF, CDR i innych będę ignorował i nie odpowiadam na maile z takowymi prośbami. :crazy: zeby nie było bo puzniej puste dyskusje jakos wydaje mi sie ze każdy ostatnio jak by tak tylko ktoś o cos zapytał to odrazu uwagi
KaliN Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 puzniej"później" jeśli już... Ok... To daj znać czy Motylasty udostępni Ci te pliki... A w tym zdaniu nie ma nic o udostępnianiu plików A0 i A1 ...
eptita Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 extra22 Podaj mi maila na PW, pomogę. Te plany są na 16 stronach internetowych do pobrania za FREE, po co robić z igły widły. A na potęgę koledzy udostępniają je w tzw."paczkach" z planami w dziale PLANY. Nie zawracajcie konstruktorowi głowy niech tworzy, kolejne udane konstrukcje.
robertus Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 W skrócie, trzeba wyeksportować strony pdf do jpg. W programie graficznym scalić w jeden jpg. Wydrukować lub przerobić na pdf i wydrukować.
Rekomendowane odpowiedzi