cobra844 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pomógłby mi ktoś zamontowac serwa ? Narazie wygląda to tak. Co zrobić dalej ? Model to Beta 1400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Z tego co widzę serwo masz poprawnie zamontowane wystarczy je teraz wkleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra844 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 To znaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Troche kleju do styro czy żywicy pod serwo i czekac az wyschnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra844 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ale serwo jest zamontowane. Teraz się jeszcze tej plastikowej części nie trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ale serwo jest zamontowane. Teraz się jeszcze tej plastikowej części nie trzyma. Chodzi Ci o tą dźwigienkę na lotce? Trzeba przykręcić śrubką ten pręt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra844 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dzięki ! O to mi chodziło . Zastanawiałem się po co te małe śrubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi