Krzysiek899 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam:) właśnie skończyłem wycinanie owego modelu, i może cud to to nie jest, ale ostatnie brzydactwo też nie (chodzi mi o wykonanie ). Mam pytanie - wyciąć czy nie wycinać lotek? Bo sam nie wiem... Myślę, że powierzchnia sterowa samego usterzenia poziomego wystarczy by spokojnie nim manewrować, ale spytam posiadaczy tej maszyny co polecają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Tez posiadam tegoż Miga i jak nie chcesz to nie musisz ... model i tak jest dość nerwowy co mi się właśnie w nim podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek899 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A możesz podesłać zdjęcia swojego? Bo ciekaw jestem jak na tle innych mój wypadł. Przyznam się, że to jest pierwszy własnoręcznie zrobiony model (wcześniej latałem na rtf'ach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi