GiulioN Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam, nie wie ktoś może czy ten interfejs: http://www.nastik.pl/interfejs-hitec-p-383.html będzie współpracował z symulatorami takimi jak Reflex XTR 5.04 czy AeroFly Professional Deluxe? Próbowałem zwykły joystick, interfejs i aparaturę E-Sky i nic nie wykrywało. Chciałbym w końcu polatać na wyżej wymienionych symulatorach, mam niedługo zrobić zakupy modelarskie, w tym ten interfejs, a nie chcę wywalić kasy w błoto. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 To tylko dział z fms. Musisz mieć adapter na usb. Do symulatorów które wymieniłeś w interfejsie jest klucz dzięki któremu symulator poprawnie działa. A ten interfejs z kluczem jest sprzedawany tylko z oryginalnym nadajnikiem. Piracie ty Gdzieś na allegro kiedyś były przejściówki na usb z kluczem i niby to działało w ww symulatorach. Ale czy na pewno działa to nie wiem. U pitlaba można nabyć kabel z usb ale on będzie działał tylko z niekomercyjnymi symulatorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No to wygląda na to, że nie polatam w obu symulatorach, a chciałem potrenować loty helikiem w czymś bardziej realistycznym niż FMS czy Heli-X. Możecie polecić jakiś symulator z którym by działał interfejs E-Sky? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ten działa z PhoenixRC, na innych nie testowałem: http://abc-rc.pl/p/51/2777/rc-interfejs-symulatora-realflight-g4-xtr-phoenix-rc2-0-3-0-i-fms-sm04a-akcesoria-do-aparatur-aparatury-i-osprzet-rc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Tylko że to jest Spektrum/Futaba, poza tym nie mam Phoenixa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi