Rafal B. Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Witam! Zapraszam na zawody do Inowrocławia: http://f3k.gka.pl/viewpage.php?page_id=17 Proszę koniecznie przeczytać tekst na czerwono!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_F3J Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 super !! bedzie mozna sobie popatrzeć :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek-bart Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Witam . Czy jak przyjadę tylko popatrzeć to będę mógł np mierzyć czas lub zapisywać wyniki . Pytam bo czasami widzowie nie są dopuszczani w pobliże modeli , a ja bym chciał zobaczyc na żywo z czym to się je , a moje Rmini jest raczej zasłabe na rywalizację . Leszek b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal B. Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Sędziów akurat nie będziemy potrzebowali. O dopuszczenie w pobliże modeli to chyba nie będzie problemu zresztą nigdy ich nie było. Będziesz nawet mógł potrzymać i pogadać my nie jesteśmy aż tak zaściankowi :-P i chętnie udzielamy informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krall Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Piotrek: O dobrze, że jest ktoś na miejscu. Wybór na Inowrocław padł z tego powodu, że wszyscy mają podobnie daleko. Plac i "kanały" wstępnie zarezerwowałem z "Waszym szefem" - Romkiem Czerwińskim. Czy ew. byłaby możliwość żebyś puścił informacje o tych zawodach wśród lokalnych modelarzy? - żeby uniknąć sytuacji, że koledzy z Inowrocławia przyjadą sobie w sobotę polatać swoimi modelami (nie na zawody) a tu my blokujemy pasmo lub co gorsza będą chcieli latać np. po drugiej stronie lotniska... Leszek: Masz model - bierzesz udział w zawodach Lepiej być ew. ostatnim niż widzem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_F3J Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 postaram się Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon-k Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 na sobote zwalniam czestotliwosc i staje się widzem :roll: oby pogoda dopisala pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal B. Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 Dzięki Szymonie :-) Pojawiła się już informacja jak się bedą zawody nazywać: http://www.f3k.pl/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=57&pid=421#post_421 Prosimy o zapisywanie się ! ! ! im więcej osób tym więcej zabawy :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Góra Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Hoho, No to się zapisałem , będzie wiec "więcej do zabawy" o całego mnie i mój modelik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal B. Posted October 5, 2007 Author Share Posted October 5, 2007 Żeby nie było niedomówień. Na tą chwile zawody jutro odbędą się. Więc do zobaczenia na lotnisku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon-k Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 kilka fotek z zawodów :arrow: [/img] [/img] [/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon-k Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 i jeszcze ciut na pierwszym planie f3k dalej gęsi na trawersie inowroclawia wiecej na fotosiku http://szkaliski.fotosik.pl/albumy/285185.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal B. Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 No to na szybko: Zawody się odbyły i zakończone zostały sukcesem. Pogoda była super jak i miejsce lotów. Miejsca: 1. Juraszek Jerzy - model ala super gee konstrukcja własna 2. Krzysztof Hilbrycht - model ala super gee konstrukcji Radosława Pilskiego 3. Adam Siama - model konstrukcji własnej o nazwie GROT 4. Rafał Budzoń - Wjagra 5. Paweł Borkowicz - Aspiryna Więcej informacji wkrótce. Ps: Szymon dzięki za fotki ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krall Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Kilka słów więcej: http://f3k.gka.pl/viewpage.php?page_id=18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.