darkarll Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 To jeszcze co tam jest super (poza twoimi fotkami)? Pytam powaznie bo nie rozumie zachwytu nad ta strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 chodzi o to że jest to chyba jedyna polska stronka poświęcona wyłącznie 3D a (przynajmniej taki zamiar mieli koledzy z radzynia) no ale brak czasu itd . itd . spowodował to że od momenu powstania nic się tam właściwie nie wydarzyło , a szkoda , bo zapowiadało się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 zawse mozecie utworzyć nowy dział i tam dyskutowac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Dobry pomysł Qpa. Co nie zmienia faktu ,że kultura pisania nadal będzie monitorowana :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 qpa: a dasz miejsce na serwie do wstawiania filmikow i zdjec? wgrasz soft do obslugi galerii? Chlopakom chodzi glownie o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 To akurat jest do zrobienia . Serwer ma trochę jeszcze nadmiaru mocy , mijsca pod dostatkiem (kilkanaście Giga) a soft się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Transfer miesieczny tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 jezeli chodzi o stronke to nie jest powalajaca pod wzgledem wykonania, zrobiona w html, bez wodostrywkow we flashu. Moge sie zalozyc o skrzynke piwa ze postawie taka sama w ciagu jednego wekendu, lacznie z wykonaniem calej grafiki menu, buttonow. Jakby sie uparl to nawet w ciagu jednego dnia by zrobil wiem bo mialem na zaliczenie w zeszlym semestrze implementacje portalu sklepu fotograficznego, i dalo rade zrobic wszystko w jeden wekend, to naprawde nie jest trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 tikicaca: pewnie o modelach to ty wiesz duzo ale o stronach niekoniecznie BTW: To nie jest HTML. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Aloieonora 50Gb miesięcznie starczy ??? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Aloieonora Ty to robisz specjalnie? Czy masz ustawiony generator pokrecen mojego nicka 50Gb miesięcznie Gdzie w NetArcie maja taka oferte? Jakos nie moge znalezc. A odpowiadajac: nie, zdecydowanie za malo jezeli beda tam filmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 50Gb to mało ? (transfer mamy wykupiony 1200Gb rocznie ) Co do nika -jak czegoś nie mogę wymówić to i napisać mi nie idzie. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 50Gb to mało ? Policz sobie ile razy bedzie mozna sciagnac 20 filmikow po 20MB. Zobacz ile osob jest na forum, pomnoz to razy 2 i bedziesz wiedzial jak szybko ci sie ten transfer skonczy. Co do nika -jak czegoś nie mogę wymówić to i napisać mi nie idzie. Przeliteruj sobie, podziel na sylaby... zobaczysz ze to nie jest takie trudne zwlaszcza, ze to jest po polsku. O wiele bardziej skomplikowane nicki na forum to alchemique czy kylorc. I zawsze mozesz kliknac na moj nick na forum i ci samo go wstawi a w dodatku wytlusci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Mariusz Przepraszam , ale nie zawsze mam czas na śledzenie dokładnej nazwy nick-a . Do ciebie będę pisał po imieniu (nafdal masz za trudny nic -jak dla mnie ) :? Cio do miejsca i transferów . Podałem czym dysponujemy , reszta w rękach zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 MariuszPrzepraszam , ale nie zawsze mam czas na śledzenie dokładnej nazwy nick-a . Do ciebie będę pisał po imieniu (nafdal masz za trudny nic -jak dla mnie ) :? Ja sie tam nie gniewam... za bardzo Poprostu nikt nie lubi jak sie go przekrecea Cio do miejsca i transferów .Podałem czym dysponujemy , reszta w rękach zainteresowanych. Zgadza sie... ale jak dla mnie to za malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.