madrian Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To teraz poczytaj to, co jeszcze cię nie interesuje i przeraża. Poczytaj tematy o budowach pierwszych modeli. Zobaczysz jak wygląda budowa, ustawienie i oblot takiego modelu w praktyce i z pierwszej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 teraz poczytałem już nie tylko te. Robię FunBata i na razie jestem trochę dalej niż w połowie (brakuje aparatury, dźwigienek i lipola) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 może zacznij od prostych rzutków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To pokaż nam co zrobiłeś, kilka fotek, prosimy. Tylko bez wymówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tak to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jaki masz silnik? No i stała piasta, to niezbyt dobrze jak na początki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 silnik redox 1400/400 piasta: zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 http://www.modele.sk...BL-4001400.html To ten regulator masz za słaby. Jak to 10A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Skąd wiesz jaki mam regulator ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 może zacznij od prostych rzutków ? Zacząłem, mam ich chyba z 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Skąd wiesz jaki mam regulator ?? Ano stądhttp://pfmrc.eu/inde...201#entry406201 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mogłem się domyślić... A to spali się regulator czy silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 regulator się przegrzeje i w konsekwencji spali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tak myślałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nareszcie prawie koniec FunBata. Brakuje mi jednej jedynej aparatury i odbiornika. Mam nadzieję, że oblot będzie jeszcze w tym lecie albo jesieni :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi