kylorc Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 No i w końcu musiałem trafić do tego działu z poważniejszą kraksą. Na zakończenie sezonu w Radawcu zabrałem ze sobą model Jak 12. Model latał przyjemnie. Wylatałem 3 pakiety po 1050minAh i włożyłem do modelu 4 pakiet Pierwszy start, zakłócenia. Po szarpało nim i w glebę. Co się okazało akurat w tym momencie przyjechał jakiś młody chłopak z extrimem i włączył nadajnik. Tuż po kraksie przyszedł do mnie poinformować mnie, że ma ten sam kanał co ja. Skrzydło delikatnie ucierpiało.
Tomek Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 A to Ty latałeś tym fajnym trenerkiem!? Jeśli chodzi o organizację kanałów to była bardzo źle zrobiona, brak tablicy kiedy na lotnisku stoją modele nawet po 15.000 zł to trochę przesada Organizator się nie popisał.
Ładziak Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Włączanie nadajnika bez sprawdzenia zajętości kanałów - zwłaszcza gdy nie ma tablicy, a modeli jest pełno - to rekord bezmyślności. kylorc, na twoim miejscu uprzejmie, aczkolwiek stanowczo, zażądałbym od dowcipnisia rekompensaty finansowej. Następnym razem 3x obiegnie lotnisko i zapyta o kanały, zanim włączy nadajnik... :evil:
kylorc Opublikowano 3 Października 2007 Autor Opublikowano 3 Października 2007 Ładziak masz dobry pomysł, ale teraz to śmietanka po obiedzie. Nawet nie wiem jak miał na imię ten typ :evil:
-==PEGAZ==- Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 U nas na Lisich była podobna sytuacja ... Szkodotwórca został zobowiązany do spłaty szkód. A rozbitym modelem był 3m całolaminatowy jantar ... Ja mam w razie czego ubezpieczenie. Mam nadzieję, że nie będę musiał sprawdzać czy to "refundują"
japim Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Zawsze mozna sie "zrewanzowac" :twisted:
Tomek Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Widać Przemku ,że masz duszę "combat" :twisted: :wink:
instruktor Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Nawt gdybym chciał sie" zrewanżawać" to to "ustrojstwo " wiszące mi na szyji(a może na brzuchu) nie pozwoli mi na takie "szaleństwo" Obaj Tomki ( czy może Tomkowie)mogą to potwierdzić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.