n6210 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ja bylem 3 lata bez rodziny wiec wiem jak to jest uwierz - po prostu jestem o krok dalej niz on. Rozumiem jego rozterki bo mialem podobne jakis czas temu. Osobiscie tez bym radzil Piotrowi by jednak namowil rodzine na wspolny wyjazd ale wiem tez z autopsji jak to jest i ze to bywa nielatwe a czasami nawet niemozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 http://www.itvp.pl/player2.html?mode=3&channel=9999&video_id=22954&real_video_id=33200 Ja ten belkot slysze od kazdej ekipy,nawet gosc co nie ma konta w banku mi to obiecywal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dzis dostalem linka, ktory bardzo ladnie pokazuje czy warto wracac: http://pl.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Nie siej defetyzmu. Ten filmik nie pokazuje, czy warto wyjeżdżać, czy wrócić, ale czy zagłosować i na kogo głosować nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jakos nie wierze, ze cos sie zmieni po wyborach. Moze sie mile rozczaruje... ale nie sadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Mariusz ,kup sobie podręcznik więźnia ,może Ci (i mi też )się przydać ,jakby co :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ja rozumiem, że zrzędzą i narzekają na ten kraj ci co wyjechali... Więc po co sobie psuć sobie powietrze w miejscu, w którym się siedzi? Ja tam jestem zadowolony, wszystko co osiągnąłem w życiu, osiągnąłem w tym kraju. Rzeczywistość można przedstawiać tak jak na tym filmiku, ale ja wolę ją postrzegać z własnej perspektywy, znacznie lepszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Peter , możesz wracać. :devil: :!: :lol2: :jupi: :faja: :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 halo koledzy zagraniczni! jak wam się głosowało? Ile czasu staliście w kolejce? Ciężko było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Moja Aska stwierdzila ze nie mamy po co jechac do Kielna bo i tak by wyszlo na "zero"... Ja bylem "za" a Aska "przeciw" albo odwrotnie jak kto woli .... Janek ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.