Kolikon Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ... najbliżej Katowic? Na Roździeniu patrzyłem to nie było. Sprawdzić w markecie budowlanym czy nie bo i tak nie mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 szukaj w Komforcie, jeśli masz go u siebie. W budowlanym też bywają - sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Jeśli chcesz podkłady to w każdym markecie budowlanym coś powinieneś znaleźć, w sklepach z panelami podłogowymi. Jeśli ten prawdziwy-biały to w abc-rc jest w Mysłowicach. Edytowane 11 Maja 2012 przez robertus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dzięki. Próbowałem w Obi ale nie było i chyba kupię przez internet ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Nie pytaj w sklepach o "depron"... To nazwa gwarowa wśród modelarzy. A konkretnie nazwa handlowa tworzywa z jednej, jedynej zachodniej firmy na świecie. Samo zaś tworzywo jest produkowane przez setki producentów, pod różnymi nazwami. W Polsce główną marką jest Arbitron. W sklepie pytaj o podkłady pod panele podłogowe lub Izoflor/Arbitron/Fixflor/ izolację polistyrenową. W Obi są na 100%, na dziale z panelami podłogowymi. Z tym, że mogą być w innym kolorze niż biały i czasami są jednostronnie rowkowane (dla lepszego ich przyklejania) ale te rowki nam w niczym nie przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Widziałem Depron o różnych grubościach w sklepie modelarskim w Ostravie na ul. Chopinovej. Niestety nie pamiętam cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Już mam, i obecnie kończę mój pierwszy samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi