Kolikon Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 ... najbliżej Katowic? Na Roździeniu patrzyłem to nie było. Sprawdzić w markecie budowlanym czy nie bo i tak nie mają?
erapin Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 szukaj w Komforcie, jeśli masz go u siebie. W budowlanym też bywają - sprawdź.
robertus Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Jeśli chcesz podkłady to w każdym markecie budowlanym coś powinieneś znaleźć, w sklepach z panelami podłogowymi. Jeśli ten prawdziwy-biały to w abc-rc jest w Mysłowicach. Edytowane 11 Maja 2012 przez robertus
Kolikon Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Opublikowano 13 Maja 2012 dzięki. Próbowałem w Obi ale nie było i chyba kupię przez internet ten
madrian Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Nie pytaj w sklepach o "depron"... To nazwa gwarowa wśród modelarzy. A konkretnie nazwa handlowa tworzywa z jednej, jedynej zachodniej firmy na świecie. Samo zaś tworzywo jest produkowane przez setki producentów, pod różnymi nazwami. W Polsce główną marką jest Arbitron. W sklepie pytaj o podkłady pod panele podłogowe lub Izoflor/Arbitron/Fixflor/ izolację polistyrenową. W Obi są na 100%, na dziale z panelami podłogowymi. Z tym, że mogą być w innym kolorze niż biały i czasami są jednostronnie rowkowane (dla lepszego ich przyklejania) ale te rowki nam w niczym nie przeszkadzają.
e-mir Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Widziałem Depron o różnych grubościach w sklepie modelarskim w Ostravie na ul. Chopinovej. Niestety nie pamiętam cen.
Kolikon Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Już mam, i obecnie kończę mój pierwszy samolot.
Rekomendowane odpowiedzi