Gość Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Byłem, co prawda tylko 2 godziny ale byłem. Po tym jak przrgoniłeś mnie słowami" proszę przestawić tego srebrnego passata z podejścia" bałem się podejść do Ciebie . Mam nadzieję że będziesz w Krasniku to dane nam będzie porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Sławku, przykro mi, że się mnie przestraszyłeś i nie podszedłeś, nie wiedziałem, że to Ty!!.Faktycznie- zdarza się, że na mój widok kobitki mdleją , ale że faceci się mnie boją? Noooo, fajnieee..... :-) Ale rozumiesz oczywiście, że bezpieczeństwo ponad wszystko. Nie tylko Ciebie w ten dzień pogoniłem z podejścia, bałem się trochę, że będą kłopoty, bo wiatr wiał w poprzek pasa i piloci podchodzili na różne sposoby, czasami wielokrotnie, a głównie na skos pasa, a twoje auto stanęło dokładnie na tej linii podejścia. Ale okazałeś się odpowiedzialnym widzem. Szkoda, że nie poznaliśmy się wtedy. Będę w Kraśniku, ale chyba jeszcze nie ma terminu? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 No jak tak mozna przyjechal nawet nie predstawil sie i nie pogadał ) No nic może kraśńik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 W Kraśniku piknik jak co roku , w drugi weekend sierpnia , czyli 11-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 No to kurcze niedobrze, akurat 11-12 trafiło się jakieś wesele w rodzinie i to dość daleko od Kraśnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Cześć Sławku. Ja dziś z innej beczki. Kupiłem od Pawła Wojtaszko ultimata ( tego ok 1 m rozp.) Twojego projektu . Pytanie: czy masz może osłonę silnika do niego? Chętnie odkupię. Paweł mówi, że ma kopytko od Ciebie ale nie wie kiedy będzie robił mordkę. A ja chciałbym jeszcze złożyć model i polatać nim w tym roku. Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Cześć, rozmawiałem przed chwilą z Pawłem w sprawie kopytka. Z tego co wiem to ma wykonać osłonkę silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herobert Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Panowie co z piknikiem w tym roku??? Odbędzie się??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Cześć Hubert OCZYWIŚCIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herobert Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A moge prosić o jakiś link do mapy albo współrzędne bo w google maps jest kilka tych Radawców. Dobra sorry juz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi