Gość Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Byłem, co prawda tylko 2 godziny ale byłem. Po tym jak przrgoniłeś mnie słowami" proszę przestawić tego srebrnego passata z podejścia" bałem się podejść do Ciebie . Mam nadzieję że będziesz w Krasniku to dane nam będzie porozmawiać.
pietka Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 Sławku, przykro mi, że się mnie przestraszyłeś i nie podszedłeś, nie wiedziałem, że to Ty!!.Faktycznie- zdarza się, że na mój widok kobitki mdleją , ale że faceci się mnie boją? Noooo, fajnieee..... :-) Ale rozumiesz oczywiście, że bezpieczeństwo ponad wszystko. Nie tylko Ciebie w ten dzień pogoniłem z podejścia, bałem się trochę, że będą kłopoty, bo wiatr wiał w poprzek pasa i piloci podchodzili na różne sposoby, czasami wielokrotnie, a głównie na skos pasa, a twoje auto stanęło dokładnie na tej linii podejścia. Ale okazałeś się odpowiedzialnym widzem. Szkoda, że nie poznaliśmy się wtedy. Będę w Kraśniku, ale chyba jeszcze nie ma terminu? Pozdrawiam Piotr
pawel66 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 No jak tak mozna przyjechal nawet nie predstawil sie i nie pogadał ) No nic może kraśńik
darkarll Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 W Kraśniku piknik jak co roku , w drugi weekend sierpnia , czyli 11-12
Gość Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 No to kurcze niedobrze, akurat 11-12 trafiło się jakieś wesele w rodzinie i to dość daleko od Kraśnika
pietka Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Cześć Sławku. Ja dziś z innej beczki. Kupiłem od Pawła Wojtaszko ultimata ( tego ok 1 m rozp.) Twojego projektu . Pytanie: czy masz może osłonę silnika do niego? Chętnie odkupię. Paweł mówi, że ma kopytko od Ciebie ale nie wie kiedy będzie robił mordkę. A ja chciałbym jeszcze złożyć model i polatać nim w tym roku. Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam Piotr
Gość Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Cześć, rozmawiałem przed chwilą z Pawłem w sprawie kopytka. Z tego co wiem to ma wykonać osłonkę silnika.
herobert Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Panowie co z piknikiem w tym roku??? Odbędzie się???
herobert Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 A moge prosić o jakiś link do mapy albo współrzędne bo w google maps jest kilka tych Radawców. Dobra sorry juz mam
Rekomendowane odpowiedzi