Dj. Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam, tu koledzy macie kolejne fotki mojej drugiej platformy video w postaci twinstaraII. Model nieco wysłużony, lata już 2 latka i nadal smiga wysmienicie. To na nim testowałem skutecznosc klap, potem przekonstruowałem easy gildera i było jeszcze lepiej. Twinstar podchodzi do lądowania bardzo dynamicznie - klapy spowodowały naprawde duże spowolnienie modelu, dały kontrole nad tym gdzie ma wyladowac. Reszta na zdjęciach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 tu koledzy macie kolejne fotki mojej drugiej platformy video w postaci twinstaraII Dokladny opis jak wstawic fotki http://pfmrc.pl/viewtopic.php?p=39344&sid=42ad6ca45f236dac1340a0eb6cfd1244#39344 Na WWW.FOTOSIK.PL jest to jescze latwiejsze. Gdy zobaczysz miniaturke zdjecia (w ostatnim etapie-po zaladowaniu) zaznacz caly link lewym klawiszem myszki i przenies pod tekst (najlepiej w nowej linijce tekstu ,aby nie scalal sie z Twoim tekstem) Ew.napisz do mnie PW, chetnie pomoge i krok po kroku poprowadze . Swoja droga,mocne wejscie,dwa modele -platformy Tradycyjnie,poprosze o opis,co jest w srodku 8) Edit Poranek niezly,juz dzialaja fotki.Dziekuje Motyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Dziekuje za porady, wobec tego poproszę o załadowanie filmu na yotube, lub jeszcze gdzies... nie idzie mi ta "operacja" Co do twinstara, sam standard - 2X400, regulator jeti 35A, pakiety (3szt) NiCd 1,7 Ah sanio cadnica SCR 8cel.Do napedu założyłem nowe czarne gunterki tzw"ostre", i muszę przyznaćze wysmienicie ciagną. Sam model ma 2 lata, wiele przeżył, nie jedno jeszcze przed nim ale lata doskonale. Acha jeszcze serwa - 4XHS 81 MG. Platforma to może dużo powiedziane, ot wycieta dziura w kabinie i wsadzony aparacik, ale sprawdza sie. Mechanizacja, która zrobiłem, oraz mix klap z lotkami i sterem wysokości -w funkcji crow mocno zadzierał dlatego "domiksowałem" ster wysokosci dając wtchylenie w dół i jest poprostu super. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.