robertus Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zamontowałem kamerę Sanyo Xacti HD na Wing Dragonie I coś tam się nawet nagrało - moje "lotnisko" http-~~-//youtu.be/2cyXbmRhx7E W pierwszej części trochę pływa obraz, jakby gorące powietrze, czy to od drgań? W drugiej części tego nie widać. Nagrywałem w 720p 60kl/sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Model chyba tylko troszkę mało stabilny-mocno się obraz trzęsie. Przy nagrawaniu lepiej jest chyba polecieć wyżej i latać na jakieś dłuższe proste odcinki, b. łagodne, płaskie krążenia wychodzą wtedy całkiem fajne ujęcia i jest co potem pooglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Fajnie widzieć znajome widoki! Tam gdzie jest Twoje "lotnisko", polowałem z aparatem na bociany.Wyszły całkiem fajne ujęcia startujących lub lądujących ptaków... Mieszkasz równiez w niedalekiej okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi