robertus Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 W Biedronce pojawiło się żelazko turystyczne. Jest małe i poręczne i tanie . 30pln Czy nadawałoby się do zastosowań modelarskich, oklejania folią itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Byłem dziś w jednej z sopockich Biedronek i niestety nie widziałem go, a dobrze się rozglądałem, bo rzadko tam bywam, więc jak już jestem to trzeba się rozejrzeć co mi ciekawego oferują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czy nadawałoby się do zastosowań modelarskich, oklejania folią itp. Nada się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kupiłem, zobaczymy, czy się nada w praktyce. Lepiej zepsuć to za 30zł niż domowe. Fajne jest bo stopa jest wielkości dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kupiłem, zobaczymy, czy się nada w praktyce. Lepiej zepsuć to za 30zł niż domowe. Fajne jest bo stopa jest wielkości dłoni. WitamBył może już test tego żelazka na jaimś kawałku foli? W miarę dobrze trzyma temperaturę? Pytam bo oferta w biedronce jest do jutra a zastanwiam się nad kupnem tego żelazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi