Linean Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 nice! co to za kamera ? gdzie ja mozna kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 kamera nazywa się 808#16 , mozna ją zakupić na ebay'u lecz uwazaj na podróbki, tu znajdziesz wiecej informacji www.chucklohr.com/808/C16/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadejsoN Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Maciek, przy tej kamerze można jednocześnie nagrywać na kartę i transmitować video? Szukalem ale nic ciekawego nie znalazlem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Sorki że tak długo nie odpowiadałem całkowicie zapomniałem o moich postach:) chyba nie można robić tych dwóch rzeczy na raz:( , ale może o czymś nie wiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeman0 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Maciek, przy tej kamerze można jednocześnie nagrywać na kartę i transmitować video? Szukalem ale nic ciekawego nie znalazlem. Pozdrawiam Tak można jednocześnie nagrywać i przesyłać wideo na ziemie ale w wersji z wyjściem wideo które jest w 808#16v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ale jakosc video live out jest VGA 640 x 480 a nie HD nagra sie na karte HD a VGA mozna przeslac live na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi