Peter Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 na forum modelarskim nie powinno mieć miejsca na politykę, ale jestem wzruszony. wszystkim życzę dobrej nocy, pięknego poniedziałku i pięknych następnych lat Ale teraz to juz chyba nie przyjda smutni panowie o 5 rano po lokalizazacji IP mojego PC-eta :faja: :?: Motylasty,ciag dalszy jest ok,prosze o dalsza realna ocene zecyfistosci 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Konfesjonał podjechał na wygaszonych lichtarzach, kropidła mieli odbezpieczone. Motylasty, to może coś bardziej pogodnego i z rubasznym humorem? Ukłony dla wszystkich Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Teraz bedzie CUD i WSZYSCY beda mieli WSZYSTKO! Sam słyszłem, jak Doniu obiecywał. Ja poproszę kompletnego Kabriolina z napędem EP PS. Kolejny rząd upadnie za kolejne dwa lata z jeszcze większym hukiem, bo rozbudził zbyt duże nadzieje na mannę z nieba... I obym się mylił. Nie stać nas na notoryczne wygłupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja się tylko cieszę, że się ludzie w garść wzięli i mieliśmy najwyższą frekwencję od 14 lat 8) Po mojemu tośmy się wzięli i w kurzyli na nieszczęście! Bo nieszczęścia chodzą parami... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Nie zazdroszczę sytuacji jaką ma PO po wygraniu wyborów. Jak by nie był wynik wyborów to bracia ksero mają dobrą pozycję wyjściową do ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja poproszę kompletnego Kabriolina z napędem EP ja Ci moge dać kabriolina ,ale z napędem GP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 ja Ci moge dać kabriolina ,ale z napędem GP A na ile go wyceniasz? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Haha mocneeee. Nie no, Kabriolinek idzie na zimę spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Wydawalo mi sie ze k a z d y w dawnej Polsce chcial /marzyl o tym co robiono do tej pory(B.Ksero)... a teraz nagle okazuje sie ze wszyscy maja tego dosyc i sa przeciwko ...i wybieraja znowu cos nowego nieznanego-niesprawdzonego (??).............. :shock: Janek B-czytaj: Bracia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Janku Jak we wszystkim - trzeba znaleźć umiar. Poza tym każdy ma już dość wypominania, jak było i zajmowania się przeszłością, w czasie kiedy przyszłość ,a nawet teraźniejszość leży odłogiem. Komunizm w założeniach tez podobno jet super , niemal niebo na ziemi. Tylko co z tego wyszło -wszyscy wiemy. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Tomku ,Wydaje mi sie ze B. ksero nie dokonczyli dziela tzn.nie dano im dokonczyc... a wiesz niedokonczone dzielo to,to ...to, to jak nieoklejony do konca model... Janek PS: jak sie dostanie w lapki stary Model to od czego sie zaczyna zeby byl sliczny i funkcjonowal?...od wyczyszcenia i ponownego oklejenia ,pomalowania ...ale jak Ci prace przerwa przy oklejaniu to wszystko do :ass: .... popatrz jak polaczylem Polityke z Modelarstwem.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Właśnie, trzeba uporządkować pewne sprawy z przeszłości. Raz i zdecydowanie. Tomek, chciałbyś nadal mieszkać w Nowej Aleksandrii? Tyle się słyszało o ograniczaniu swobód obywatelskich i zagrożeniu demokracji. I co się okazuje? Ze tylu bezkrytycznych - bo popartych przeświadczeniem o bezkarności - ataków na rząd nie było nigdy, zaś wybory okazały się najbardziej demokratycznymi w całej powojennej historii. Gospodarka ma się dobrze jak nigdy, a w EU nie musimy na kolanach latać od jednego sąsiada do drugiego, tylko przy każdej znaczącej decyzji jeśteśmy liczącym się partnerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ladziak....Krolu Zloty ...wyciagnoles mi to z ust... :* Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Humm, a nie zastanowiło Cię Ładziak dlaczego były takie bezkrytyczne ataki?? Nigdy nic nie jest z niczego. Chyba nie bardzo wiesz jak działa UE i chyba nie widzisz jak łatwo było nami się posłużyć. (i tego dokonała Rosja nie UE - posłużenia się nami) A to my mamy dalej embargo - nie UE - na dostawy żywności do Rosji a oni starą umowę o handlu która jest korzystniejsza dla Rosji. Opowieści o "liczeniu się" są obojętne może karmią Ciebię ale napewno nie eksport żywności do Rosji. W geopolityce jest czasami dość trudno zauważyć cele jakie mają poszczególni gracze. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 armand, drugą częścią posta odpowiedziałeś na pytanie z pierwszej części. A aproposem drugiej części: teraz - jak za "starych dobrych czasów" - znowu będą nas przyjaźnie poklepywać po plecach i xxx°) °) autocenzura. Miało być nt. obcej ingerencji w tylną część ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zawsze byłem zwolennikiem kryterium efektu. A jaki jest widać. I miło, że poprawia Ci samopoczucie, ale nic po za tym :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Gospodarka ma się dobrze jak nigdy, a w EU nie musimy na kolanach latać od jednego sąsiada do drugiego, tylko przy każdej znaczącej decyzji jeśteśmy liczącym się partnerem. To o czym piszesz to zasługa poprzednich ekip a to że frekwencja na wyborach była tak duża to efekt błędów wspaniałych braci które doprowadziły polaków do takiej decyzji a nie innej. Niestety ale wszyscy mieli dość poprzedniej ekipy wszędzie spisek wszyscy są złodziejami i wszyscy należeli do PZPR ,nawet sondaże wg nich były przekłamane. Musicie sie liczyć z tym że dzisiejsi młodzi ludzie maja ekstra w :ass: komunistyczna przeszłość dla nich to epizod w dziejach państwa . Oni chcą normalnie pracować żyć na odpowiednim poziomie co wielu z nas już dane nie będzie. Przeżyłem dużą część epoki komunistycznej i jak mam być szczery to te ostatnie dwa lata dokładnie mi ją przypominały. Osobiście czułem sie non stop obrażany że jestem wykształciuchem o innych wyzwiskach nie wspomnę dlatego należało powiedzieć stop. Na koniec dodam że oczywiście należy zamknąć w końcu etap komuny i jej wszystkie zaszłości ale w bardziej cywilizowany sposób . Według mnie wszystkie akcje byłej ekipy rządzącej niestety ale były tylko przykrywką odwracającą uwagę od tego że tak faktycznie nic w państwie sie nie dzieje a rząd nie potrafi przepchnąć banalnych ustaw . Oczywiście to jest moje zdanie na ten temat ale myślę że słuszne czego dowodem są ostatnie wybory . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Cóż Krzysztof ma racje . dobrymi chęciami to jest piekło wybrukowane. Każdy normalny przedsiębiorca aż trząś się na myśl ,że Kaczory mogą zabrać się za gospodarkę . Wszak w/g nich to jak za komuny warchlaki i wykształciuchy. Zawsze to sól w oku ,bolało patrzeć ,że ktoś ma a inny nic nie robi ,ale zazdrość go zżera. Fakt piękne patriotyczne teksty to umieli rzucać ,ale nie ma się co dziwić ,przecież w tym duchu zostali wychowani, komuniści też zawsze powtarzali ,że to dla dobra ludzi pracy. Ja też już czułem sie jakby lata 70 wróciły. Pomożecie pokonać układ? Pomożemy! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A ma ktos scenariusz,co by bylo gdyby mezni bracia zakonczyli ten proces ktory nieswiadomy narod przerwal w polowie drogi ? Oczywiscie z jedna jedyna sluszna rozglosnia i gwiazdami w TV w osobie Ojca Dyrektora... Bo jak by na to nie patrzec,PO to takie czerwonawe kameleony,ktore spiewaja na populizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 a wiesz niedokonczone dzielo to,to ...to, to jak nieoklejony do konca model... W ich przypadku miało to raczej polegć na rozwaleniu niepokrytego modelu tylko za to, że powstał kiedyś w modelarni LOK. Edit: Autocenzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.