robertus Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Znalazłem fajną szpachlę do depronu. W tubie, łatwo się nakłada, dobrze przylega, elegancko daje się szlifować. No i nie zjada depronu Są dwie wersję, więc trzeba zwrócić uwagę na napis "daje się szlifować". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Fajnie że pokazujesz, przyda się na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 chyba sam bym na to nie wpadł. a przydać się może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jak to wychodzi wagowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 0,58g/cm3 http://soudal.pl/images/stories/soudal/products/uszczelniacze/tds_akryl_ls_2009.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabul Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ciekawy pomysł. Może wypróbuję? Ja używam "szpachlówki naturalnej do drewna" - TYTAN, kupionej w Practikerze. Zawarta w niej jest mączka drewna. Jest lekka, przyczepna do drewna , EPP, depronu i styropianu. Po oszlifowaniu można ją pokrywać farbami.. Ważne jest też to, że się nie kruszy i jest elastyczna. Można rozrzedzać ją wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wypróbuj testowałem też szpachlę drewnianą. Bardziej podpasowała mi ta w tubie, która jest o wiele drobniejsza niż drewniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.S Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Też mam tą szpachlę, po remoncie pokoju została. Znalazłem też akryl "Bosman" jednak po małych testach doszedłem do wniosku ze Soudal jest duzo lżejsza i przede wszystkim łatwo się ją obrabia - nie to co "Bosman". Małe pytanko - Czy do wykończenia laminatowej owiewki mogę jej użyć ? czy się nie nadaje do laminatow?? zwykła tkanina szklana i epidian 53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi