robertus Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Potrzebuję paru napisów technicznych po angielsku z myśliwców. Przeglądałem net, ale napisy są tak drobne, że nie da się je odczytać. Może macie jakieś zdjęcia, może naszych F-16? Lub inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Czyli napisów eksploatacyjnych? Myślałem, że wzorów liter. Jest chyba pełno zbliżeń w necie więc i jest z czego wybierać. W jednym z czeskich pism modelarskich mam rysunki i chyba napisy eksploatacyjne ale zdaje mi się, że do F-14. Teraz juz nie znajdę więc jutro dam znać, chyba, że wpadną dzisiaj na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Napisów eksploatacyjnych. Czcionki mam. Widocznie szukam po złych słowach kluczowych. Edit. zmiana słów kluczowych pomogła. dzięki http://i.pinger.pl/p...ck52w-CFTs2.jpg Ale jak coś masz to daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 To co mam to tylko opis jaki napis jakim kolorem na jakim tle ale wszystko po czesku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi