sebamor Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam, być może ktoś wie jak nazywa się czcionka, którą jest namalowany napis "MARINES" oraz numer 68 na tym korsarzu? Byłbym wdzięczny za nazwę czcionki, lub ewentualnie link z jakąś bardzo podobną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 amarillo USAF font Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Numery seryjne od szablonu USAAF Serial Stencil. Ostatnio ściągałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 W książce Gordona Whiteheda Budowa lotniczych makiet rc są opisy wszystkich malowań ze skalowaniem. Jak chcesz to zrobię Ci tego skan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 W książce Gordona Whiteheda Budowa lotniczych makiet rc są opisy wszystkich malowań ze skalowaniem. Jak chcesz to zrobię Ci tego skan Byłbym wdzięczny, gdybyś podesłał mi skan tego malowania na maila: seba70000@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 http://www.google.pl/search?q=amarillo+USAF+font&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4sAFUPjWOIaztAbxlsyuBg&biw=1280&bih=735&sei=5cAFUJTlNsrMsgajzL2uBg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Filip, po co dodałeś link do Googli? Przecież każdy zainteresowany, po przeczytaniu pierwszej odpowiedzi na ten temat wpisał to sobie w wyszukiwarkę i wszystko było wiadomo. Myślę, że to co wysłałeś obserwatorzy tematu widzieli już prawie tydzień temu Nie żebym Cię jakoś krytykował i poniżał, bo w ogóle nie o to mi chodzi więc nie poczuj się urażony, ale trochę bez sensu jest pisać posty niczego nie wnoszące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Sebastian skan poszedł na meila. Dla zainteresowanych to podaje link do imageshack http://imageshack.us/photo/my-images/607/skan2001.jpg/ Licze ze coś tam da się doszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Filip, po co dodałeś link do Googli? Przecież każdy zainteresowany, po przeczytaniu pierwszej odpowiedzi na ten temat wpisał to sobie w wyszukiwarkę i wszystko było wiadomo. Myślę, że to co wysłałeś obserwatorzy tematu widzieli już prawie tydzień temu Nie żebym Cię jakoś krytykował i poniżał, bo w ogóle nie o to mi chodzi więc nie poczuj się urażony, ale trochę bez sensu jest pisać posty niczego nie wnoszące Byłbym wdzięczny, gdybyś podesłał mi skan tego malowania na maila: seba70000@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Czytaj uważnie! Prosiłem użytkownika Marcin K. aby podesłał mi skan na maila, co też zrobił i za co serdecznie dziękuję. Po to zacytowałem Jego wypowiedź aby było jasne o co proszę. Z Google'a korzystać umiem... Poza tym skan to raczej nie link do stronki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie bardzo wiem o co Wam się w sumie rozchodzi... Po co robić niepotrzebne problemy, żyjmy w zgodzie i harmonii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wszystkie 3 osoby zrozumiały co innego żyjmy w zgodzie i harmonii I słusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dzięki waszej pomocy powstało coś takiego: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/29997-f4u-corsair/page__pid__398806&do=findComment&comment=398806 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi