sebamor Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam, być może ktoś wie jak nazywa się czcionka, którą jest namalowany napis "MARINES" oraz numer 68 na tym korsarzu? Byłbym wdzięczny za nazwę czcionki, lub ewentualnie link z jakąś bardzo podobną
robertus Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Numery seryjne od szablonu USAAF Serial Stencil. Ostatnio ściągałem.
Marcin K. Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 W książce Gordona Whiteheda Budowa lotniczych makiet rc są opisy wszystkich malowań ze skalowaniem. Jak chcesz to zrobię Ci tego skan
sebamor Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Opublikowano 17 Lipca 2012 W książce Gordona Whiteheda Budowa lotniczych makiet rc są opisy wszystkich malowań ze skalowaniem. Jak chcesz to zrobię Ci tego skan Byłbym wdzięczny, gdybyś podesłał mi skan tego malowania na maila: seba70000@interia.pl
Filip. Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 http://www.google.pl/search?q=amarillo+USAF+font&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4sAFUPjWOIaztAbxlsyuBg&biw=1280&bih=735&sei=5cAFUJTlNsrMsgajzL2uBg
szymon_ Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Filip, po co dodałeś link do Googli? Przecież każdy zainteresowany, po przeczytaniu pierwszej odpowiedzi na ten temat wpisał to sobie w wyszukiwarkę i wszystko było wiadomo. Myślę, że to co wysłałeś obserwatorzy tematu widzieli już prawie tydzień temu Nie żebym Cię jakoś krytykował i poniżał, bo w ogóle nie o to mi chodzi więc nie poczuj się urażony, ale trochę bez sensu jest pisać posty niczego nie wnoszące
Marcin K. Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Sebastian skan poszedł na meila. Dla zainteresowanych to podaje link do imageshack http://imageshack.us/photo/my-images/607/skan2001.jpg/ Licze ze coś tam da się doszukać
Filip. Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Filip, po co dodałeś link do Googli? Przecież każdy zainteresowany, po przeczytaniu pierwszej odpowiedzi na ten temat wpisał to sobie w wyszukiwarkę i wszystko było wiadomo. Myślę, że to co wysłałeś obserwatorzy tematu widzieli już prawie tydzień temu Nie żebym Cię jakoś krytykował i poniżał, bo w ogóle nie o to mi chodzi więc nie poczuj się urażony, ale trochę bez sensu jest pisać posty niczego nie wnoszące Byłbym wdzięczny, gdybyś podesłał mi skan tego malowania na maila: seba70000@interia.pl
sebamor Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 Czytaj uważnie! Prosiłem użytkownika Marcin K. aby podesłał mi skan na maila, co też zrobił i za co serdecznie dziękuję. Po to zacytowałem Jego wypowiedź aby było jasne o co proszę. Z Google'a korzystać umiem... Poza tym skan to raczej nie link do stronki...
skraf Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Nie bardzo wiem o co Wam się w sumie rozchodzi... Po co robić niepotrzebne problemy, żyjmy w zgodzie i harmonii 1
Filip. Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Wszystkie 3 osoby zrozumiały co innego żyjmy w zgodzie i harmonii I słusznie
sebamor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dzięki waszej pomocy powstało coś takiego: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/29997-f4u-corsair/page__pid__398806&do=findComment&comment=398806
Rekomendowane odpowiedzi