Tomasz Frączek Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 ORGANIZATOR - Kraśnicki Klub Modelarski ,,PA-LO-OK”. Rok założenia klubu 1992. Spotkanie odbędzie się w dniach 11-12 sierpnia 2012 roku, sobota od 10.00 do 22.00. Niedziela od 09.00 do 17.00. O godz. 13.00 w niedzielę nastąpi wręczenie pucharów i wyróżnień najlepszym modelarzom spotkania. Miejsce spotkania lotnisko modelarskie K.K.M. ,,PA-LO-OK” na Pasiece za Zakładami PoligraficznymiAJG. Dojazd drogą asfaltową w kierunku na Rzeczycę obok lecznicy dla zwierząt. Mapa dojazdu www.pa-lo-ok.prv.pl Dojazd od głównej trasy krajowej Lublin - Opatów (Kielce) będzie oznakowany Współrzędne geograficzne lotniska RC: 22°13'41.26" E 50°54'33.33" N W programie przewidziano pokazy modeli latających sterowanych radiem ,,RC”, szybowców, motoszybowców, makiet, oraz modeli na uwięzi jeśli dojadą. W spotkaniu uczestniczyć może każdy, kto ma lub nie ma modelu latającego. Prosimy o powiadomienie znajomych, którzy mają ochotę na modelarską zabawę. Każdy jest mile widziany. Przewidziane są wyróżnienia pucharowe za najciekawsze występy. M/n; Za najlepszą makietę samolotu RC Za najlepszą akrobację samolotu RC. Za najlepsze loty szybowcowe RC. Za najciekawszą konstrukcją modelarską. Za najciekawszą akrobację śmigłowcem RC. Składka na wieczorek zapoznawczy 20zł. KONTAKT: Tomasz Frączek Kom.691 377 763 frt@wp.pl Pozdrawiam i zapraszam Tomek F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Rzeszów planuje przyjazd w sobote. Niestety zapowiadają deszcz... Aha , bierzemy kombaty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Oby była dobra pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Miałem nie odpowiadać , ale zapytam : po co przypominnasz chlopakom o tej nieprzyjemnej sytuacji blokady strony , było i nie ma . Podany link pracuje i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam! O której w piątek rozkładamy piknik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tak rano?? Nic mi o tym nie wiadomo. Jak już to po południu. Niestety opady zapowiadają.com ale jak tylko słonko będzie wychodziło to będziemy latali, a czas podczas deszczu wykorzystany na wymianę doświadczeń pod namiotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ponoć na pikniku w Kraśniku jest zawsze dobra pogoda ;D Ja w tym roku jestem 5 raz i zawsze było słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Frączek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mamy piątek. Pogoda zamówiona. Puchary przygotowane, dyplomy uczestnictwa gotowe do wypisania. Obozowisko na lotnisku będziemy szykowali od godz.16.00 Zapraszamy już chętnych do współpracy i latania. Strona http://pa-lo-ok.prv.pl/ już działa. Zapraszamy i pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 grzejesz kotleta Ty mnie oskarżasz o grzaznie kotleta? , czy Ty wiesz co piszesz? to przeciez Ty zamieściłeś anons o tej przykrej sprawie , a ja cie zapytałem - w jakim celu . Czy rozumiesz co znaczy słowo pisane ? Zresztą byc może wyjasnimy te sprawe na miejscu . Nie lubie jak ktos ze mnie robi wielbłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 My już na lotnisku. Namioty rozstawione. Infrastruktura lotniskowa przygotowana. Brakuje tylko was oczywiście z modelami samolotów, szybowców, śmigłowców, samochodów. Zapraszamy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ja niestety nie mogłem dziś pomóc (jestem jeszcze w Łęcznej) ale jutro o 7 wyjeżdżam i koło 9 będę na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 infrastruktura lotniskowa juz przetestowana. Gril dziala, odpowiednia atmosfera rowniez juz z nami jest. do zobaczenia jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Odliczam czas do spotkania hehe 1:25 ja to chyba nie zasnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zaczęliśmy od samego rana. Jest nas coraz więcej. Na Kraśnickim niebie możemy zobaczyć samoloty, szybowce, śmigłowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Pogoda straszyła alę dzeszczu nie było, impreza wspaniała, zresztą jak zwykle. Podziękowania dla organizatorów. Gdzie fotki z pikniku, bo to co pokazaliście to chyba nawet nie 5% modeli jakie brały udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 film z dramatem Tomka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 bajka o Christianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Przepięknie dziękujemy wspaniałemu Zespołowi z Krasnickiego Klubu za wspaniałą organizaxje i prawdopodobnie wymodloną pogodę. Gdy nas nie było, wywiad doniósł ,że w Tarnowie lałao całe dwa dni - Dzięki Chłopaki . bigosik był subcio . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Spotkanie modelarskie na lotnisku w Kraśniku dobiegło końca. Czas na relacje zdjęciową którą zamieściliśmy na naszej stronie. www.pa-lo-ok.prv.pl http://palook.webd.pl/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=33&startpage=1&Itemid=5#category Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 I ja dodam kilka zdjęć od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi