Blugolf Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Mam przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na Piknik Modelarski w Lubartowie, który odbędzie się w dniach 28-29. 07. 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam. Można pościć więcej informacji na ten temat. Czy będzie jakiś bufet, lokalizacja lotniska dla odwiedzających pierwszy raz, jakaś opłata startowa, miejsce na namiocik itd.. Ekipa z Biłgoraja się mobilizuje i stawi na pikniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_ Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam, więcej informacji znajdziecie na naszej stronie www.rcwings.pl Gdyby ktoś miał jakieś bardziej szczegółowe pytania to proszę pisać na PW. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blugolf Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dziękujemy wszystkim za liczne przybycie. Mamy nadzieję że mino wietrznej pogody imprezę można zaliczyć do udanych. Goście dopisali pogoda się utrzymała, atmosfera była super. Zapraszamy za rok Z poważaniem Organizatorzy www.rcwings.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blugolf Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Pomimo dość sporego wiatru z którym miałem problem podczas lotu śmigłowcem impreza bardzo udana. Atmosfera pikniku była naprawdę super do zobaczenia za rok. Zdjęcia z imprezy w linku Lubartów2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 O proszę...Czego to można się ze zdjęć dowiedzieć Krzychu silnik zgasł w Veloxie? Ale pewnie co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 O proszę...Czego to można się ze zdjęć dowiedzieć ../../../public/style_emoticons/default/smile.png Krzychu silnik zgasł w Veloxie? Ale pewnie co innego ../../../public/style_emoticons/default/smile.png Kurde, te głupie silniki nie chcą się kręcić bez paliwa niestety. Może by zacząć latać szybowcami, ich się chyba nie tankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Blugolf wywal z łaski swojej te zdjęcia: 5 184 x 3 456 pikseli @ 24 bitów na piksel 4,4 MB (4 594 376 bajtów) bo to woła o pomstę do nieba (albo przeskaluj, jak to ostatnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_ Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Pomimo dość sporego wiatru z którym miałem problem podczas lotu śmigłowcem impreza bardzo udana. Atmosfera pikniku była naprawdę super do zobaczenia za rok. Fajni goście, to fajna impreza A co do wiatru... niestety przez ostatnie lata nie mamy szczęścia do pogody. Lipiec nie jest dla nas łaskawym miesiącem. Pozdrawiamy i zawsze zapraszamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Atmosfera na pikniku była naprawdę wspaniała ! Dziekuję organizatorom za fantastycznie przygotowaną impręzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Butla z helem to nowe piknikowe standardy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 hehehe no z helem to działo się i to działo. Ciekawe czy w Kraśniku będzie taka atrakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 I ja tam byłem piwo i kelbaski rzarłem , było mocno helowo )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi