Skocz do zawartości

Piknik Modelarski Lubartów 28-29-07-2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na Piknik Modelarski w Lubartowie, który odbędzie się w dniach 28-29. 07. 2012.
Opublikowano

Witam.

Można pościć więcej informacji na ten temat.

Czy będzie jakiś bufet, lokalizacja lotniska dla odwiedzających pierwszy raz, jakaś opłata startowa, miejsce na namiocik itd..

Ekipa z Biłgoraja się mobilizuje i stawi na pikniku :)

Opublikowano

Dołączona grafikaDziękujemy wszystkim za liczne przybycie. Mamy nadzieję że mino wietrznej pogody imprezę można zaliczyć do udanych. Goście dopisali pogoda się utrzymała, atmosfera była super. Zapraszamy za rok

Z poważaniem Organizatorzy

www.rcwings.pl

Opublikowano

Pomimo dość sporego wiatru z którym miałem problem podczas lotu śmigłowcem impreza bardzo udana. Atmosfera pikniku była naprawdę super do zobaczenia za rok.

Zdjęcia z imprezy w linku

Lubartów2012

Opublikowano

O proszę...Czego to można się ze zdjęć dowiedzieć ../../../public/style_emoticons/default/smile.png

Krzychu silnik zgasł w Veloxie? Ale pewnie co innego ../../../public/style_emoticons/default/smile.png

Kurde, te głupie silniki nie chcą się kręcić bez paliwa niestety.

Może by zacząć latać szybowcami, ich się chyba nie tankuje :)

Opublikowano

Blugolf wywal z łaski swojej te zdjęcia:

5 184 x 3 456 pikseli @ 24 bitów na piksel

4,4 MB (4 594 376 bajtów)

bo to woła o pomstę do nieba

(albo przeskaluj, jak to ostatnie)

Opublikowano

Pomimo dość sporego wiatru z którym miałem problem podczas lotu śmigłowcem impreza bardzo udana. Atmosfera pikniku była naprawdę super do zobaczenia za rok.

Fajni goście, to fajna impreza :) A co do wiatru... niestety przez ostatnie lata nie mamy szczęścia do pogody. Lipiec nie jest dla nas łaskawym miesiącem.

Pozdrawiamy i zawsze zapraszamy !!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.