Wojtek Sz Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ma funkcję robienia zdjęć. Co do jakości super rewelacji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Latałeś na tym pakiecie 2650mAh? Mój TOTO1 na 2300mAh lata 40 minut (oczywiście nie bez przerwy na silniku), chyba Twojemu trochę jednak za ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Na razie latam na 1300 (lot trwa ok. 15 min). Może niedługo się odważę wrzucić ten większy pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Obiecane zdjęcie Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoff Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Nie wiem jak toto 1. Ale toto 7 dźwigał bez problemów 2 pakiety 3s 2200mah czuć było że ma ciężej ale nie bolało go to jakoś strasznie, na takim zestawie latał 2h oczywiście nie na nonstop włączonym silniku. Silnik e-max 2822. Wrzuć jakieś foto modelu na ziemi ciekawi jesteśmy jak się prezentuje malowanie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Model spędził do tej pory 2 godziny w powietrzu.Jak wszyscy właściciele tego modelu muszę powiedzieć, że lata rewelacyjnie. W ten weekend wkraczam w fazę eksperymentów Postaram się trochę po filmować z powietrza nowym brelokiem i załadować większy pakiet. Przed chwilą poważyłem go we wszystkich wersjach i otrzymałem takie wyniki: Model z pakietem 3s 1300: 650 g. - byłoby 610, ale muszę mieć balast na dziobie. Model z pakietem 3s 2650: 700g. - balast jest w tej wersji niepotrzebny. Wydaję mi się, że 700 g to nie jest tak tragicznie, ale wolę się Was jeszcze raz zapytać co o tym myślicie znając masę modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgd4-2 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Te 700g to moim zdaniem dużo jak na ten motoszybowiec, no ale akumulatory masz spore. Jestś zadowlony z tego jak lata - to najważniejsze. Dobrze szybuje? Ile czasu jest w stanie szybować bez napędu? Mój TOTO-1 waży około 425g bez akumulatora. Latam na 2s 850mAh, 1200mAh albo 1500mAh, co daje dodatkowe 60-90g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Niestety jeszcze nie zmierzyłem czasu. Ciężko mi coś powiedzieć o szybowaniu, gdyż mój TOTO jest jedynym motoszybowcem jaki widziałem na żywo I nie mam do czego porównać. Mogę tylko powiedzieć, że dużo lepiej od moich wcześniejszych trenerków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Dzisiaj model zaliczył solidnego kreta W czasie lotu odpadło skrzydło, które odpadając złamało statecznik pionowy. Model zaczął robić coś w rodzaju beczki stopniowo przechodząc do korkociągu. Wszystko przez to, że lot wcześniej wygłupiałem się trochę nim (robiłem pętle, ciasne skręty itd.) przez co je pewnie nadwyrężyłem. Kadłub jest w wielu miejscach popękany, ale kwalifikuje się jeszcze do naprawy, Mam nadzieje, że uda mi się go naprawić w długi weekend na wszystkich świętych. Skrzydło oczywiście pójdzie do śmieci. Niestety pewnie długo mi zajmie zanim zrobię nowe. Mimo wszystko muszę powiedzieć, że ta katastrofa wyglądała na swój sposób pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Zrób skrzydło KFM3. Będziesz je miał w 20min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi