a_jur Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Przy klejeniu lotek niestety trochę wycieklo na skrzydło i nie zauważyłem :-( Czym zmywacie takie zacieki? Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_jur Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 W tytule miało być zacieki :-) Telefon sam poprawił :-) Wysyłane z Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Do usuwania CA jest środek sprzedawany w bardzo podobnych buteleczkach co CA i nazywa się RC Cyano Cleaner. Mam to ale nigdy nie stosowałem więc nie wiem czy działa na zaschnięty czy nie. zrobię próbę i dam znać pod wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Tym: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8458 bez problemow usuwalem zacieki CA z folii. Uzywam go do czyszczenia deski na ktorej kleje modele. Musisz troche nalac, poczekac kilkanascie/dziesiat sekund i wyczyscic recznikiem papierowym (bialy, bo innym rozpuszcza to barwnik ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 http://www.emodel.pl/rozlepiacz-do-klejow-ca-graupner-p-2031 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 właśnie też mi sie zrobił zaciek ale na wytłoczce probowałem rozpuszczalnikiem i nic z tego ,a jest jakiś domowy sposób na usunięcie Ca zamiast kupować sam ten rozdzielacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Aceton Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 nitrometan tysz fajnie zmywa ca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi