szpachla Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nie wiem czy zauważyliście ale Turnigy wypuściło nowe aparatury http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24968__Turnigy_4X_FHSS_2_4ghz_Transmitter_and_Reciever_Mode_2_.html http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24903__Turnigy_6XS_FHSS_2_4ghz_Computer_Transmitter_w_6_Model_Memory_Inc_7_Ch_Reciever_Mode_1_.html Z tym że z tego co wyczytałem wynika że w żadnej nie można ustawić EXPO więc chyba odpadają na wstępie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ciekawe, czy te odbiorniki współpracować będą z 9x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogus Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Powinny działać, one są na FHSS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Powinny działać, one są na FHSS... To chyba jeszcze o niczym nie świadczy, a jedynie teoretycznie zwiększa prawdopodobieństwo. Poczekamy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tam na HK w komentarzach pisze z jakimi odbiornikami są kompatybilne te apki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Bardzo podobna do DX7 podoba mi się , tylko za mały wyswietlacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tam na HK w komentarzach pisze z jakimi odbiornikami są kompatybilne te apki. Tak. Napisane jest, że radio nie jest kompatybilne z odbiornikami HK i T9X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Przynajmniej z obudowy 6x wygląda jak Walkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 witam panowie przymierzam sie do kupna apki turnigy 6x czy to doby wybor??? chodzi mi o to czy mozna regolowac w niej wychylenia lotek , bo mialem esky i musialem kombinowac mechanicznie , pozdrawiam. i jakiego zasiegu moge sie spodziewac , bo w opisie nic nie ma czy ma miksery itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 To prosta aparatura z analogowymi trymerami. Jedyne co tam jest to reversy i mixer delta/vtail na przełącznikach. Kup 9X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi