Marcin Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Takie pytanie - czy do tego modelu http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18156__T_45_Goshawk_R_C_64mm_EDF_Jet_EPO_Kit_only_DE_Warehouse_.html podejdzie napęd oryginalny ze Stingera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A co Stingera rozwaliłeś ? A tak na serio, model ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Nie rozwaliłem, tylko tak sobie w HK siedze i oglądam piankowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 To zwróć uwagę na Phantoma, widziałem dwie wersje z turbiną 64 i fajniejszy z turbiną 70 i na dodatek w malowaniu samolotu na którym dwóch pilotów marynarki USA zostało asami. Poważnie się nad tym modelem zastanawiałem, ale ponieważ i tak mam więcej modeli niż czasu na latanie na razie zrezygnowałem. Jedynym minusem tych modeli, zaproponowanego przez Ciebie i Phantomów jest ich podwozie i konieczność posiadania odpowiedniego pasa, ja niestety latam na łączce pozostawiającej wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Phantom taki sobie, szczerze mowiąc. Fajny tam jest jeszcze Hawker Hunter, ale najbardziej mnie kusi Vampire Tylko w DE warehouse go nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Kwestia gustu, jak wszystko, mi się Phantom podoba. To zamawiaj z HK. Myślę że niższa cena w HK + większy koszt przesyłki z HK mniej więcej będzie porównywalny z większym kosztem w DE ale mniejszym kosztem przesyłki. Stingera zamawiałem w HK i jak pisałem doszedł po około 15 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Vampire przy zamowieniu z HK wyjdzie 160$ z wysyłką, a przy zamowieniu z DE wychodzi 92 $ z tym, że w DE jest tylko ARF a ten z HK jest juz gotowcem bez baterii Na razie i tak się wstrzymam, ale chyba i tak zakonczy się kupnem z HK. Nic mnie nie goni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi